Albert Rivera és Belén Esteban. La seva voluntat d'aparèixer al major nombre de mitjans de comunicació possible l'ha acabat devorant. Ja és un personatge més de l'univers Sálvame de Telecinco. Per bé i per mal. Algun assessor de Ciutadans creia que la portada de la revista del cor Semana amb fotos de la cantant Malú sortint de casa de Rivera després de passar-hi la nit li donaria al candidat taronja un plus electoral. Se'ls ha anat de les mans. El personatge Rivera és carn de María Patiño i Lídia Lozano. Sálvame de divendres, esclatava la notícia en exclusiva de la Patiño. Malbert és una enganyifa: “Detrás de esta relación se podría estar tapando otra relación que afecta a uno de los dos”. Aquest és el vídeo:

María Patiño afirma que la relació de la cantant i el polític és inventada perquè a un dels dos l'interessa tapar l'autèntica relació sentimental que manté amb un tercer. Patiño es fa la misteriosa sense revelar qui dels dos té una altra relació però comet una indiscreció descomunal: "Lo que estoy planteando es una teoría que se está manejando en círculos periodísticos del mundo político". Sense voler, Patiño destapa que és Albert Rivera qui té una altra relació ja que la informació surt del periodisme polític. Afegeixen que algú va enviar un fotógraf a casa d'Albert Rivera. Parlen de "filtració interessada" al paparazzi que va fer les fotos de Malú sortint-ne. És una obvietat en el món del cor: no hi ha cap paparazzi dormint a la porta de la casa del líder taronja sinó que algú avisa el fotògraf per tal que es publiquin les fotos en portada.

patiño rivera Telecinco

Telecinco

L'escàndol pre-electoral seria descomunal: un polític que es presenta a les eleccions estaria prestant-se, segons Telecinco, a un muntatge a la premsa del cor. Un míssil directe a l'honradesa d'Albert Rivera. L'important no és amb qui se'n va al llit Rivera sinó que el polític pactaria un muntatge, una mentida. ¿Pot ser president del govern?. María Patiño ha passat mala nit després de la bomba. Dissabte ha tornat a tenir programa, el que ella mateixa presenta a Telecinco: Socialité. Canvia la versió i reconeix "Después de mi noticia en Sálvame mi teléfono no paró de sonar. Estoy sudando de verdad". I Patiño rectifica a mitges: "La relación de Rivera y Malú es oficial, es real, no hay ninguna estrategia por parte de nadie. Mi teléfono no paró ayer de sonar.  Lo que yo expliqué en Sálvame, de lo que no me retracto, es que existe esa teoría". La teoria ha arribat a diferents periodistes, entre els quals hi ha En Blau. Rivera i Malú NO estarien junts i seria una tàctica per desviar que Rivera té una altra relació. Qui ho fa públic és Telecinco. La tercera persona amb qui estaria és impublicable sense proves.

patiño rivera t5

Telecinco

Divendres Telecinco acusava Albert Rivera de mentider i l'endemà dissabte, després de 18 hores plenes de trucades, la mateixa cadena, productora i presentadora compren la versió de Ciutadans: "Malú i Rivera harán su primera aparición pública tras las elecciones de la forma más natural posible. Sadrán a cenar y nos los encontraremos, será discreto". Els dos programes, Sálvame i Socialité, són de la mateixa empresa, La Fábrica de la Tele, que mai ha ocultat els seus vincles amb el PSOE. Els espectadors, i votants, no entenen res. Algú està difonent el rumor d'un afer sentimental de Rivera que no és Malú i Telecinco llença la pedra i amaga la mà.