A Kiko Rivera el persegueixen sempre les polèmiques. Des de ben jove, un munt de noies s’hi ha apropat per després marxar del seu costat i vendre’n les intimitats a la premsa del cor. El trencament de la seva relació amb Techi Cabrera és una de les ruptures més sonades del fill de la Pantoja.

techi gh vip

Techi Cabrera | Mediaset

La història no té pèrdua. Techi va deixar Kiko Rivera per marxar amb Alberto Isla, que havia estat parella de Chabelita, germana de Kiko. A més, Alberto Isla i Chabelita tenen un fill en comú. Però aquí no acaba la cosa. Techi té una fixació inexplicable per la família Pantoja. Fa poques setmanes, en saber que la seva amiga Chabelita havia tallat amb la seva última parella, Omar Montes, Techi s’hi va embolicar. Sembla una pel·lícula dolenta de sèrie B però és totalment real.

techi salvame

Techi Cabrera a 'Sábado Deluxe' | Mediaset

Aquest cap de setmana, l’ex de Kiko Rivera ha decidit fer una visita a Jorge Javier Vázquez a ‘Sálvame’, i allà ha explicat tota mena d’intimitats sobre la seva vida sexual. “Soy muy de hacerlo en sitios raros como encima del capó en plena M40 mientras los coches pasan”, deia. Al lavabo d’un avió, al damunt d’una nevera... Techi deixa Jorge Javier amb la boca oberta.

Però els col·laboradors del programa no en tenen prou. Volen que Techi expliqui amb detall com és al llit el fill de la Pantoja. I a ella no li costa gaire parlar: “Me lo he pasado tan bien con Kiko Rivera y le pongo un 10. Me ponía muy cachonda, a 800 revoluciones y a 20 uñas es mi postura favorita. A Jorge Javier li surten els ulls de les òrbites. Ho estic sentint bé? “Los Hombres me gustan guarros en la cama, que sean cerdos para que me entiendas. Y Kiko lo era. Sublim.

jorge javier vazquez salvame

jorge javier vazquez salvame riu

Jarge Javier Vázquez no sap on posar-se | Mediaset

Techi està molt necessitada de fama i insisteix a parlar del tema, no fos cas que no ens hagi quedat clar el seu missatge a la primera: “Soy una señora en la mesa y una perra en la cama”. Fantàstic. Ara toca esperar un altre cop la trucada de Telecinco per poder passar per caixa.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat