Si et toca conduir no toquis l'alcohol. La filla adoptiva d'Isabel Pantoja no deu entendre les campanyes de la DGT i ha estat enxampada al volant borratxa a les 7 del matí amb el seu ex, Alejandro Albalá, i la seva amiga Gloria Camila de passatgers. Isa Pantoja, més coneguda com Chabelita, va bufar l'alcoholímetre i va superar la taxa de 0,15 per a conductors novells. El delicte és doble: feia poc que tenia el carnet i duia de copilot la filla també adoptiva de José Ortega Cano, que va ser a la presó per cometre homicidi imprudent conduint begut. O no va entendre bé les normes o no les hi van explicar bé a l'autoescola dels famosos de Cuenca.

chabelita autopscola gtres

GTRES

La San Cristóbal s'anuncia com "La única Autoescuela en la que sacarse el carnet en dos semanas y con decenas de miles de aprobados a nuestras espaldas, gracias a nuestro método único". L'última a anar-hi va ser la també superviviente María Lapiedra. Chabelita no deu haver entès la lliçó "prohibido conducir borracha" ja que la nena es va fer cèlebre per fer una línia de samarretes amb faltes d'ortografia. No sabia que les esdrúixoles s'accentuen:

smarreta tele5

SV2018 Primer Debate (4)

Telecinco

Chabelita ha tornat a la TV en el debat de Supervivientes amb Sandra Barneda.  O Telecinco li posa xofer o ha agafat el bus però hores d'ara no té un sol punt al carnet. Chabelita es va comprar un vehicle de gamma alta de 50 mil euros que acumula pols al pàrking. Dels 8 punts al carnet que tenia amb la L, de learner (aprenent), li van treure 6 per anar borratxa. Els que li quedaven els acaba de perdre per mala conductora.

chgabedlita cotxe GTREs

chabelita borratxa T5

Telecinco

La multa de mil euros no la va pagar voluntàriament sinó que va haver de ser embargada. I amb els dos punts que li quedaven va seguir conduint fins que segons publica QMD va saltar-se senyals de tràfic i s'ha quedat sense carnet. De fet està en negatius ja que saltar-se un STOP li resta 4. Per tant està a -2.

Pantoja i Chabelita  GTRES

GTRES

Els testos s'assemblen a les olles: el seu germà Kiko Rivera també va aprovar l'examen de conduir a l'escola dels miracles a Cuenca, també va perdre tots els punts i un agreujant: el van enxampar conduint sense carnet. La Pantoja ja va ser a la presó per corrupció. Els seus fills van pel camí. Apartin les criatures.