No importa ser una de les grans estrelles mundials del pop. Haver batut rècords de venda de discos i descàrregues a Internet, ser multimilionària amb 29 anys, acumular relacions amb actors, dj'scelebrities en general. Ni tan sols ser una de les artistes més estimades. Tot se'n pot anar a fer punyetes d'un moment a l'altre, si les forces obscures s'alien contra tu. La hipòtesi és real com la vida mateixa. Bé, com la vida d'una diva del pop com Taylor Swift, que ha estat víctima d'una jugada mestra del seu pitjor enemic: Scooter Braun, el mànager d'artistes com Justin Bieber, Ariana Grande o Kanye West, i que acaba d'adquirir el catàleg musical de l'artista per 300 milions de dòlars. "Trist i fastiguejada", lamenta. El seu llegat musical, en mans de la seva nèmesi. Més que nèmesi, assetjador: "Em va fer bullying quan tocava fons i ara és l'amo de tota la meva música".

Taylor Swift Stories @taylorswift

Taylor Swift statement @taylorswift

Taylor Swift face @taylorswift

@taylorswift

Scooter Braun ha comprat la productora Big Machine Records, on la cantant va començar la seva carrera i amb la que va estar lligada durant molts anys, fins el novembre de 2018. Per tant, el mànager és ara el propietari de la seva col·lecció, i la podrà gestionar en el futur. "Música que vaig escriure al terra del meu dormitori, vídeos que vaig pagar amb els diners que guanyava a bars i clubs".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dominated those Hess boys!! 😆🤪😁

A post shared by Scooter Braun (@scooterbraun) on

La transacció quedava tancada gràcies a la traïció de l'antic responsable del segell, que sabia de l'espantosa relació entre Swift y Braun: Una guerra bruta en la que participa "la creme de la creme" del showbussinesKanye West, Kim Kardashian i Justin Bieber van participar en episodis d'assetjament orquestrats pel mànager: cançons que li deien 'puta', gravacions manipulades, publicacions ofensives i videoclips pornogràfics amb la cara de l'afectada. Bieber, que va començar la seva carrera sota l'ala protectora de la princesa del country (reconvertida en reina del pop), ha reaccionat  a xarxes, afegint benzina al foc: "Estàs creuant la línia".​

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hey Taylor. First of all i would like to apologize for posting that hurtful instagram post, at the time i thought it was funny but looking back it was distasteful and insensitive.. I have to be honest though it was my caption and post that I screenshoted of scooter and Kanye that saidtaylor swift what up” he didnt have anything to do with it and it wasnt even a part of the conversation in all actuality he was the person who told me not to joke like that.. Scooter has had your back since the days you graciously let me open up for you.! As the years have passed we haven’t crossed paths and gotten to communicate our differences, hurts or frustrations. So for you to take it to social media and get people to hate on scooter isn’t fair. What were you trying to accomplish by posting that blog? seems to me like it was to get sympathy u also knew that in posting that your fans would go and bully scooter. Anyway, One thing i know is both scooter and i love you. I feel like the only way to resolve conflict is through communication. So banter back and fourth online i dont believe solves anything. I’m sure Scooter and i would love to talk to you and resolve any conflict, pain or or any feelings that need to be addressed. Neither scooter or i have anything negative to say about you we truly want the best for you. I usually don’t rebuttal things like this but when you try and deface someone i loves character thats crossing a line..

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

La guerra a l'Olimpi de les estrelles de la música promet molts més episodis, i noves revelacions sobre les clavegueres dels les llistes d'èxits. La cantant de Pennsilvània trigarà en pair l'afront, i no és de les que calla, tot i que acabi la seva demolidora piulada alleujada perquè el seu futur professional sí que queda a les seves mans. I això, en el cas de Swift, és molt. Tot i que és el seu passat el que la va catapultar a la fama absoluta.