La presentadora bilbaïna de televisió, Tania Llasera, no té complexos. I si els té, els accepta amb una naturalitat que ja desitjaríem la resta dels mortals. Llasera ha protagonitzat el seu "posado del verano", una sèrie de 5 fotografies en biquini on llueix el seu cos amb "celulitis y masa", i del qual se sent orgullosa perquè demostra "que tengo de todo y estoy sana como una manzana". Un missatge ben diferent al d'altras celebrities que fan tota mena de maniobres (o de miracles) per intentar oferir una imatge personal que ni s'ajusta a la realitat ni afavoreix la normalització dels cossos de dones i homes. 

La sèrie de Llasera, però, no s'ha quedat només en la reivindicació dels cossos reals. També ha enviat un missatge (i un desig) als fotògrafs que, qual caçadors furtius, s'amaguen a les platges. "Reviento las fotos de los paparazzi en la playa". Tot i que, com explica, no està segura d'aconseguir-ho, ja que l'any passat va sortir a les pàgines d'una revista que dedica una secció a criticar les imperfeccions físiques, excessos o mancances dels seus protagonistes. Companyes, famosos i seguidors 'anònims' l'han felicitat.

tania com 1tania com 2tania com 3tania com 4tania com 5

Tania llasera posado @taniallasera

@taniallasera

Potser que el seu reportatge casolà no vengui portades ni aconsegueixi milions de 'likes', però el missatge és potent, clar i contundent