Que Makoke és una dona ben guapa, atractiva i en un estat de forma digne d'admiració als seus 54 anys no ho pot discutir ningú. Ara bé, que la col·laboradora televisiva i exdona de Kiko Matamoros juga una mica brut a les seves xarxes socials per semblar més jove, més estilitzada i més prima, també. Té un ritme de vida envejable: Viu en una exclusiva urbanització madrilenya (veurem si per molt de temps), gaudeix de les millors platges dia sí, dia també, i la seva vida social sembla rica i variada. Aquests dies la tenim a Eivissa alternant festes, bronzejat i remullades mediterrànies, al marge de no perdre de vista la seva principal ocupació: Fotografiar-se sense descans i fer dentetes als seus seguidors a xarxes. Però, oh, sorpresa! La línia que separa la realitat i la ficció és fràgil, com la línia que marca "la corba de la felicitat". Les comparacions, sí, són odioses.

Makoke Eivissa tripa GTRES

GTRES

Makoke tripa @makoke

@makoke_

Makoke amaga la seva panxa, senyores i senyors. Com la resta de mortals. Ho fa de forma descarada en les seves publicacions, cosa que no sorprèn ja que, al final, Instagram és un aparador que serveix per alimentar l'ego i el compte corrent. Més difícil és mantenir la respiració constantment mentre són d'altres els que et fotografien, i és clar, s'acaba veient el llautó. És el preu del postureig a les xarxes. Tenim més proves, però creiem que amb aquestes n'hi ha prou. 

Makoke Eivissa tripa dos GTRES

GTRES

Makoke platja @makoke

@makoke_

La pregunta és: Cal que una dona exuberant com la malaguenya sigui esclava de la seva imatge? Hi ha algú que, objectivament, pugui dir que la Makoke "al natural" no sigui "un bellezón"? La resposta (al menys a EN Blau) és meridiana: Menys artificis a les xarxes i més banys eivissencs plens de naturalitat. Som humans, Makoke. I tothom et seguirà trobant "fastigosament" atractiva.