Si hi ha una família per excel·lència que desperta interès a tota la premsa del cor és la d'Isabel Preysler (73). Els cinc fills de la reina de cors han aprofitat la popularitat de la seva família per a convertir-se en personatges molt coneguts arreu del país. Tots han crescut sota l'atenta mirada i el seguiment de molts mitjans de comunicació, però la qui ara dona més joc a la premsa és, sense cap mena de dubte, Tamara Falcó (42). Des que va començar a sortir amb l'empresari Íñigo Onieva (34) la seva popularitat s'ha disparat pels aires. Les infidelitats de l'ara marit de la Marquesa de Griñón anteriors a la seva boda van fer la volta al món. Tot i això, Tamara Falcó va decidir donar-li una segona oportunitat i casar-se amb qui ha afirmat diferents vegades ser l'amor de la seva vida. Un rumor que ha anat guanyant força amb el temps és que Tamara Falcó es va veure obligada a perdonar les infidelitats de Íñigo Onieva per la voluntat de fer créixer la seva família. La marquesa ha compartit una imatge a Instagram que ha fet saltar totes les alarmes del que es podria convertir en l'embaràs de l'any.

Captura de pantalla 2024 04 04 123532
Tamara Falcó - Instagram 

Tamara Falcó no té temps per a buscar-se una nova parella i poder formar una família amb fills de forma tradicional. Cada vegada guanya més credibilitat la possibilitat que la marquesa hagués perdonat a Íñigo Onieva per a poder tenir fills al més aviat possible. Després de casar-se el dia 8 de juliol de 2023, Tamara Falcó no ha amagat en cap moment les ganes que té de ser mare juntament amb el seu marit. La germana d'Ana Boyer (34) ha visitat en diferents ocasions una clínica d'alt prestigi a Madrid per a seguir un tractament que li permeti quedar-se embarassada a l'edat que té. El tractament natural de fertilitat que està seguint pot haver donat el fruit tan desitjat per la parella. La imatge que Tamara Falcó ha compartit al seu perfil d'Instagram, que acumula més d'1,5 milions de seguidors, ha despertat totes les sospites sobre l'embaràs.

Captura de pantalla 2024 04 04 123700

Tamara Falcó - Instagram 

Després de gaudir de les vacances de Setmana Santa, la qui treballa com a col·laboradora els dijous en un programa de màxima audiència, El Hormiguero, ha publicat una imatge al seu perfil d'Instagram que segueix a la perfecció els patrons que indiquen un possible embaràs. Vestida amb un jersei de ratlles de l'exclusiva marca francesa Jean-Paul Gaultier i uns texans alts amples, Tamara Falcó somriu posant-se la mà a la panxa. Tampoc passa per desapercebuda la jaqueta blau marí llarga, tot un clàssic de les embarassades. La marquesa no ha confirmat públicament la notícia, però pot ser que durant les pròximes setmanes sigui la protagonista d'una exclusiva en alguna revista de més prestigi del país.

La publicació acumula 400 comentaris en menys d'un dia. Alguns aprofiten per a felicitar a la possible mare: "La cara lo dice todo y la mano en la barriga está embarazada". D'altres, que encara no s'atreveixen, eleven el canvi de look de la marquesa. Una d'elles ha estat la seva companya de feina Nuria Roca (52), qui ha comentat: "Me encanta! 😍". Tamara Falcó s'ha tallat els cabells per lluir un pentinat que l'afavoreix. La filla d'Isabel Preysler pot estar a punt d'anunciar al món una de les notícies amb més transcendència i més importants de la seva vida. Ara que molts dels seus germans es troben a Espanya, seria un moment idíl·lic per anunciar el seu embaràs i poder estar acompanyada en tot moment de les persones qui més estima. 

 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!