Tamara Falcó continua amb les seves col·laboracions setmanals a El Hormiguero d'Antena 3, on comparteix taula amb Juan del Val, Nuria Roca i Cristina Pardo, i on sovint la diuen de l'alçada d'un campanar, especialment quan hi ha algun tema que té a veure amb Catalunya. Aquest dijous, però, quan torni a plató, ho farà diferent de com venim veient-la les darreres setmanes. L'aristòcrata, una it girl, una influencer, una persona molt seguida i que crea tendències, pel que es posa, pel que porta, per com va i pel seu look, acaba de deixar sense paraules els seus seguidors. Així és com coneixem la filla de la Preysler, i com la portem veient els darrers temps: amb una cabellera llarguíssima, marca de la casa, senyal identitari, que normalment es lliga en una cua, però que sovint també la porta al vent, on es pot comprovar la seva llargària i els molts centímetres que té, fins a mitja esquena:

Però ara, Tamara Falcó ha agafat les tisores, o més ben dit, el seu estilista, i ha dit adeu als cabells llargs, adieu, ciao, goodbyeTrasquilada i ara la seva característica cabellera ha quedat a mig camí, molt més curta. Un "New look" en tota regla que ella ha anunciat, un canvi radical on segons Vanitatis llueix un dels talls de moda del moment i més afavoridors de la temporada: "El corte de pelo long bob es una de las tendencias para aquellas chicas que tienen una melena midi y que quieren mantener ese largo del cabello pero dándole un twist de estilo. Aunque también es perfecto para las que han llevado un corte bob y lo han ido dejando crecer poco a poco. El corte bob se caracteriza por enmarcar el rostro con un largo a la altura de la mandíbula que aporta un aire de lo más rejuvenecedor". Impactant imatge de Tamara, com feia temps que no la vèiem:

Un tall de cabell casual que ha generat un allau de comentaris per part dels seus fans i seguidors. Falcó, a més, ja que hi era, ha aprofitat per posar també al dia les seves ungles, dient que "El tono es el barefoot in Barcelona" (El to és el descalços a Barcelona).

ungles
 
ungles2
 

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!