Tamara Falcó, VI marquesa de Griñón. Aquesta és la última voluntat que apareix escrita al testament del difunt Carlos Falcó, pare de la socialité madrilenya i exmarit d’Isabel Preysler, que va morir el passat 20 de març en una clínica de Madrid, a l’edat de 83 anys, després d’haver contret la COVID-19.

Tamara Falcó Carlos Falcó GTRES

GTRES

Segons han avançat el diari ABC i la revista ¡HOLA!, la guanyadora de Masterchef Celebrity passa pel davant dels seus germans grans, Manuel i Xandra, i heretarà el títol nobiliari amb més valor sentimental pel pare, que era a més el nom que utilitzava públicament i amb el qual es coneixen els vins i els olis que produïa. Una decisió que la mateixa Tamara ha confirmat al seu compte d’Instagram amb una sèrie de fotografies on se la veu llegint Entender de vino, el llibre que el desaparegut marquès va publicar l’any 1999, i mostrant el privilegi legal que demostra que el títol és per ella. “Gracias papi por dejarme el legado más bonito que se le puede dejar a una hija: tu amor”, deixa escrit pels seus seguidors.

Portada revista HOLA Tamara Falcó marquesa Griñón

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gracias Papi por dejarme el legado más bonito que se le puede dejar a una hija: tu amor

Una publicación compartida de Tamara Falcó (@tamara_falco) el

Per evitar problemes legals, l’ABC assegura que Carlos Falcó en va fer una cessió en vida i que comptava amb el vistiplau del rei d’Espanya. Pel que fa l’altre títol nobiliari que ostentava, el marquesat de Castel-Moncayo, que és el més important dels dos perquè té la distinció de Grandesa d’Espanya, serà el seu primogènit Manuel qui l’hereti.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat