Tamara Falcó i el seu futur marit, Íñigo Onieva, segueixen arrencant fulles al calendari fins arribar a la data somiada: el 8 de juliol. Aquell cap de setmana arribaran a la seva meta particular, el dia del seu casament. Una fita que els ha costat llàgrimes, suor i saliva: la que el nuvi va intercanviar, com a mínim, amb una senyoreta que no era la filla de la Preysler durant un festival techno al desert de Nevada. Aquesta infidelitat, retransmesa a les xarxes socials, va fer trontollar els plans de la parella. La Tami el va enviar a pastar fang, tot i que el càstig va ser de broma. No es va sentir tan humiliada com semblava, el va perdonar i apa, sant tornem-hi. Només li va exigir un procés d'expiació religiosa i laboral, és a dir: més anar a missa i menys sortir de farra. De moment, el paio compleix. Li costa, però encara no l'ha espifiat. De moment, repetim: el pecat sempre és a l'aguait. 

S'ha de dir que, malgrat el missatge oficial del futur matrimoni de "estem molt atabalats amb els preparatius", tampoc s'estan deixant la pell. De fet la seva vida es divideix en saraus, oficis religiosos i viatges a tot drap. L'últim ha estat a Bali, una escapada pre-noces en un hotel de preu astronòmic: 3.000€ la nit. Un luxe que va tenir conseqüències, però, i que es van començar a manifestar tan bon punt van posar un peu a Madrid. La Falcó va caure per una gastroenteritis que la mantenia ancorada al lavabo. Aquest fet va provocar una situació inesperada i una imatge que la núvia no voldria tornar a veure, la del seu marit vestit de boda amb cara de malote solter. Ara bé, no va ser pas l'única mala notícia importada d'Indonèsia i per la qual tothom fa conya del tàndem Tamara-Íñígo.

Íñigo Onieva boda amigos GTRES
Íñigo Onieva / GTRES
Íñigo Onieva boda solo GTRES
Íñigo Onieva / GTRES

Les vacances de Tamara Falcó i Íñigo Onieva encara belluguen, quin ridícul

L'estada dels futurs cònjuges al Sud-est asiàtic va ser documentada fil per randa pels seus protagonistes a les xarxes socials. Imatges d'enamorats, sí, però sobretot de pijos petulants i tramposets. La Tamara va començar a pujar fotos a Instagram, completant un àlbum que tenia alguna cosa estranya. El què? Costava endevinar-ho, però gràcies a Onieva vam descobrir el llautó, el cartró i el photoshop. El madrileny, sempre a remolc de la seva musa, compartia les mateixes imatges, però amb una diferència substancial. No estaven retocades. En canvi, la nòvia sí havia passat el material pel taller i s'havia estilitzat la figura, traient volum i realçant tot el que es podia realçar. També va passar l'eina sobre el seu estimat, convertint-lo en una mena de porter de discoteca musculat, però fals com a una mala cosa. Pobre Tam, quina creu amb aquest home. Ella que volia amagar els excessos de la seva vida en parella i, de passada, fer-li un petit favor estètic al paio i.... retratats. Ains.

Tamara Falcó Íñigo Onieva photoshop @Nuriasecret11
Tamara Falcó i Íñigo Onieva, enxampats retocant-se / @Nuriasecret

Jorge Javier Vázquez els posa a parir, dos mastegots

El nyap fotogràfic de la marquesa ha estat l'excusa perfecta per al presentador més top de la televisió, que manté una curiosa relació amb aquests personatges. No els suporta. Pot fer el paperot si escau, però només per treure-li tot el suc possible per als seus programes. Parlem de Jorge Javier Vázquez, que es despatxa a gust a Lecturas. L'últim paràgraf del seu article setmanal, dedicat a atonyinar a Ana Obregón, serveix per ridiculitzar la parelleta. "Veo los brazacos que luce Onieva en una moto en Bali, más falsos que un billete de tres euros. Ya que se estaba retocando la tripa y las piernas de Tamara, pues le han puesto a él un brazo de estibador". No satisfet amb els mastegots estètics, també fica el ditet per la frase que va dir un col·laborador televisiu molt famós en referir-se a la malaltia de la socialité: "Dijo que estaba "malita" y desde entonces vivo sin vivir en mí. Con todo su papo: malita. En mi época la gente se ponía mala, y punto". Doble ració.

Jorge Javier Vázquez Supervivientes Telecinco
Jorge Javier Vázquez / Telecinco
Tamara Falcó susto GTRES
Tamara Falcó / GTRES

Pobra Tamara. Sempre hi ha alguna cosa o persona que li regira l'estómac.