Tamara Falcó i Íñigo Onieva, després de tota la bogeria prèvia al matrimoni, amb canvis de data o el robatori de les joies del casament en plena autopista, finalment es van casar. I per celebrar el final feliç, es van marcar un estiu sense treva.

Després del "sí, vull", se'n van anar a una lluna de mel d'enveja. Van estar de safari per l'Àfrica per veure bestioles salvatges i gaudir de capvespres. Per descomptat, van fer fotos per a les xarxes socials. Ciutats com Ciudad del Cabo i les cataractes Victòria a Zàmbia van ser el seu playground.

Però això no és tot, la parella va decidir que un viatge no era suficient i es van plantar a París. Tamara es va posar poètica en el seu Instagram: "París és sempre una bona idea". I allà estava, en un hotel de luxe en barnús, esmorzant en una terrassa.

Un estiu només a l'abast dels més adinerats

Per rematar, després de tant viatge i gresca, la parella se'n va anar a Sotogrande, la urbanització de luxe a Cadis. Allà es van ajuntar amb amics i familiars per tirar-se dies de platja i descans.

Però ara, després d'un estiu moguudet, la parella comença la seva nova vida com a matrimoni a Madrid, en un àtic que Tamara té a l'exclusiu barri de Puerta de Hierro des del 2020.

I és on tenen intencions de concebre el seu primer fill. Una cosa per la qual Tamara té una enorme il·lusió. De fet, algunes fonts assenyalen que ser mare és un dels factors de pes del seu casament amb Íñigo. Que als seus 41 anys (en complirà 42 al novembre) no té gaire més temps de buscar un altre home amb el qual consolidar una relació i tenir fills. I que per això li hauria perdonat les infidelitats.

tamara falco iñigo onieva instagram
tamara falco iñigo onieva instagram

Aventuren un mal final per a la relació de Tamara Falcó i Íñigo Onieva

De fet, són molts que consideren que la relació durarà molt poc i que no tindran temps de ser pares. Un d'ells és el Maestro Joao. Creu que aquest matrimoni és una bomba de rellotgeria a punt d'explotar. La raó és que Íñigo Onieva té fama de casanova i que el seu estil de vida no casa amb els costums de la marquesa de Griñón.

Joao no es guarda res i diu que, encara que li agradaria que funcionés, creu que es quedaran en un simple "matrimoni d'estiu". "Ho sento, però crec que si. M'encantaria que durés, que fossin feliços, tinguessin fills, que tinguessin gallines i paons, però crec que es quedaran allà simplement", va apuntar per a una agència de comunicació.