Comencen a sortir totes les informacions de la veritable relació que mantenien Íñigo Onieva i Tamara Falcó. Després de que 'Sálvame' treiés ahir un vídeo en el qual Onieva suposadament besa una noia dins d'una discoteca amb Tamara a tot just deu metres de l'acte, avui Telecinco una altra vegada -qui si no- treu a col·lació unes imatges brutals que mostren que això de la marquesa de Griñón i el festaire Onieva ve ja de lluny. Sembla que no estaven tan enamorats com es deixaven veure cada dos per tres. La seva relació podria ser una gran mentida i tot per culpa del madrileny. Tamara, per fi, ha dit prou: ja no llueix l'anell de compromís de 14.500€ i ja no segueix Íñigo al seu compte d'Instagram. Sembla que ell ja és per a ella 'pasado pisado'.

'El Programa d'Ana Rosa', amb Joaquín Prat al capdavant, ha estat l'encarregat de revelar aquestes últimes imatges que posen en un compromís a Íñigo Onieva. Són instantànies que daten de principis de 2022, en un lloc molt paradisíac, però pel que es veu, també molt infernal per a ells dos: Punta Cana, Santo Domingo. Allà es podria haver començat a torçar la relació. El primer que es veu en el reportatge emès a Ana Rosa és com un típic buggie dominicà que conduïa Onieva surt de la carretera. El llavors xicot de Tamara el vol recuperar i posar-lo de nou a la calçada, però la marquesa passa d'asseure's al seu costat i ho fa a distància, a la part de darrere del vehicle. Un senyal que amb prou feines no tindria importància si no es relaciona amb les següents imatges, escassos instants després.

Del buggie van passar al iot, en el que van seguir amb una actitud molt poc afectuosa. Amb la música al màxim, Tamara i Íñigo amb prou feines es van creuar paraula i no van intercanviar ni un sol gest de complicitat durant tot el matí. Mentre Íñigo ballava i cantava creient-se el nou David Bisbal, la filla de la Preysler movia els malucs juntament amb un dels seus amics. "Va ser un cap d'any complicat per a ambdós", sentencia la periodista Sandra Aladro davant de les càmeres d'Ana Rosa, abans de passar a donar més detalls.

'El programa d'AR', avui T5
'El programa d'AR', avui T5

El motiu pel qual amb prou feines es van parlar durant el viatge

Aladro va més enllà i narra fil per randa el que va passar durant l'estada de la parella en la urbanització Casa de Campo, a La Romana, una de les viles més cares de Punta Cana i que Tamara, Íñigo i uns amics seus van llogar per passar el cap d'any. Mentre la parella penjava preses als seus stories fent veure que tot anava bé, es veu que no tot era un camí de roses. Tamara, que va arribar més tard a la urbanització sola amb avió, hauria estat "pràcticament sense adreçar-li la paraula" al seu xicot, a causa que aquest no va anar a l'aeroport a buscar-la amb cotxe. La marquesa de Griñón va haver d'anar sola a la vila: el fet que Íñigo no acudís al seu rescat a l'aeroport li va provar com una puntada de peu al cul a Falcó. "A partir d'allà, no li torna a dirigir pràcticament la paraula a la seva parella", remata la reportera.

Un final d'any molt agre

Aladro ho deixa caure com una bomba: va ser un final d'any 2021 ple de disgustos per a Tamara. Allò del buggie i allò de l'aeroport va quedar en segon pla quan la Falcó va veure com se les gastava la seva parella en resposta a la seva retirada de paraula. Onieva hauria agafat una llanxa motora des del iot en el qual es trobava al costat de Tamara i, amb un amic d'acompanyant, se les hauria guillat a un altre iot proper a seguir la party. A la tornada a la vila, ja amb Tamara esperant-lo, Onieva hauria arribat molt contentet. Una prova més que això no tirava ni a la de tres. Mentre Tamara tenia uns valors molt pijos basats en l'amor romàntic i el 'marquesío', Íñigo era tot el contrari: un penques i un festaire. I un barrut.