La relació entre Tamara Falcó i Íñigo Onieva té les hores comptades. Després del silenci eixordador d'ahir per part d'ambdós en veure el vídeo filtrat a la premsa en el qual es veia a l'encara xicot de Tamara besant-se apassionadament amb una model brasilera el nom del qual és Marina al Burning Festival fa tot just 22 dies, avui el madrileny ha obert la boca. I ho ha fet mitjançant un comunicat escrit a les seves xarxes socials que ja està en boca de tots. El repassem i, sobretot, analitzem les reaccions al detall.

Comunicat Íñigo Onieva Instagram Stories
Comunicat Íñigo Onieva Instagram Stories

Així és com resa el comunicat d'Onieva davant de les informacions de la premsa en les últimes 48 hores. Ahir, el programa 'Ya Es Verano' de Telecinco es va retroalimentar durant tota l'estona del ja famós vídeo i fins i tot va enviar càmeres a les portes de la casa d'Isabel Preysler, on es trobava Tamara Falcó. La presentadora de l'espai, Verónica Duato, provava de totes les maneres de contactar amb Íñigo però li era impossible. Ni per Whatsapp, ni per telèfon convencional: el comunicat d'Onieva no el tindria en exclusiva, lamentablement, Duato. Hauria d'esperar a avui al migdia. Sobre les tres de la tarda ha arribat aquest escrit d'Íñigo en el que demana d'una manera un pèl ridícula disculpes a la marquesa de Griñón i a la seva família, reconeix que li va posar les banyes a Falcó i demana la premsa que no parli més del tema. Que s'ho hagués pensat abans.

Tamara Falcó i Íñigo Onieva - Arxiu|Arxivament
Tamara Falcó i Íñigo Onieva, setmanes abans de les banyes - Arxiu|Arxivament

Twitter crema contra Onieva

El madrileny de 33 anys sabia que el seu comunicat anava a tenir repercussió, però potser no s'imaginava que això acabaria entrant en una altra dimensió. L'escrit atrotinat d'Onieva és ara mateix la riota de Twitter: tothom l'està deixant verd. Alguns resen així: "Íñigo Onieva: no tinc escapatòria així que ho reconeixeré, però no tragueu més coses que no em va bé", "Tamara, surt d'allà" o "Íñigo fa unes hores: són vídeos de fa 3 anys. Íñigo avui: si us plau no tragueu més vídeos". O aquest, de Noe, tirant d'humor: "Mitjançant aquest comunicat vull transmetre'ls a vostès que soc de les poques madrilenyes que no ha tingut cap tipus de relació amb Íñigo Onieva. Gràcies". O altres de més pictogràfics, com aquests:

Acorralat

Cert és que Onieva ha fet aquest comunicat perquè no ha tingut altre remei. El gendre de la Preysler no ha tingut escapatòria: totes les proves que refutaven la seva teoria que el vídeo era de 2019 tenien raó. Des d'un collaret que era impossible que portés el 2019 fins a una cançó que estava sonant a la discoteca que l'any 2019 no seria ni un esborrany. O potser Íñigo viatjava al futur amb les cançons? Ara a Tamara només li queda una opció: sortir al pas i tallar públicament amb Íñigo. Partir peres, com diem a Catalunya.

Íñigo Onieva en el Burning Festival 2022
Íñigo Onieva en el Burning Festival 2022 - Xarxes socials