Tamara Falcó ha acabat la seva gira per Orient Mitjà i torna a Madrid amb ganes de guerra. Ha passat uns dies a Qatar, acompanyant el seu germà Enrique Iglesias en un concert, i després es va desplaçar a Abu Dhabi per assistir com a convidada en una polèmica boda: la d'un besnét de Francisco Franco amb la filla d'Abdul Rahman El Assir, traficant d'armes en busca i captura per delictes fiscals milionaris a Espanya. El Assir és a més a més un gran amic de Joan Carles de Borbó, qui també s'amaga als Emirats. De fet s'ha convertit en el seu assessor, una joia. De ben segur que Tamara i Joan Carles es van trobar al casori, malgrat que no hi hagi cap imatge que ho acrediti. 

Sigui com sigui, la filla d'Isabel Preysler va desaparèixer del mapa a Espanya amb la intenció, una vegada més, de posar distància respecte el seu ex nòvio i promès, Íñigo Onieva. Ja saben que el madrileny va ser enxampat besant a una altra noia en un festival de música als EUA, que va mentir a la seva parella i a tota l'opinió pública i que finalment el xiringuito se li va caure a sobre, incapaç de defensar allò indefensable. Ens referim al seu intent de fer passar el vídeo per un document antic i anterior a la seva relació amb la Tamara, a la que havia demanat la mà uns dies abans amb un anell molt peculiar i molt car. Onieva se l'ha hagut de menjar amb patates, l'anell i la mentida. Però vaja, que tot i la deslleialtat, l'Íñigo tampoc és un assassí, no ha matat ningú. És més, que no era l'home ideal ho sabia tothom. Només era la Falcó la que no volia veure la realitat.

Íñigo Onieva besándose con otra mujer
Íñigo Onieva besant-se amb una altra dona / Twitter

Tamara la santa, Íñigo el dolent dolentíssim

Els dies posteriors a la ruptura, televisada fil per randa i de la que coneixem cada detall, vam assistir a la beatificació de la santíssima Tamara i l'afusellament popular d'Onieva. Tots a una. Van sortir defensors de la socialité de sota les pedres, semblava una competició per veure qui era el més incondicional de la dona de 41 anys. Per això bona part d'ells es van quedar amb un pam de nassos sentint les bajanades ultres de la protagonista en una conferència provida a Mèxic, o dies després a 'El Hormiguero' explicant com de meravellós és tenir 12 anys i que t'obliguin a ser mare. Passat aquest nou escàndol va tornar a fotre el camp, en aquest cas a Lurdes. No demanava miracles, no, tampoc els necessita. Es va dedicar a fer de germana auxiliadora amb l'uniforme nou de trinca, perquè li feia coseta posar-se un de segona mà. Ves a saber qui havia suat allà dins. La Tamara és així.

Tamara Falcó en Lourdes uniforme @tamara falco
Tamara Falcó a Lurdes / @tamara falco

Tamara Falcó destrossa Íñigo Onieva amb una frase demolidora

Durant tot aquest temps s'ha dit que Tamara havia disculpat Onieva, que no amagava rancúnia ni cap mena de sentiment negatiu cap a la seva exparella. Però Falcó és una contradicció en si mateixa, a banda que la veus venir a quilòmetres. I hem tornat a veure-li el llautó. En un acte amb una coneguda marca de roba ha atès els mitjans de comunicació per parlar del seu ex. I el que ha dit, amb aquella veu de dibuixets animats, és demolidor, el destrossa: el titlla de tòxic, d'un ésser del qual s'ha hagut de desinfectar. Literalment: "Hacía falta una buena desinfección". Això sí, que l'ha perdonat perquè és bona cristiana, amb l'ajut de la Verge. Menys mal, perquè si no arriba a perdonar, no sabem que hagués dit d'ell.

Clica a la imatge per sentir-la:

Tamara Falcó Lecturas
Tamara Falcó  Lecturas

La Tamara sembla molt innocent, però això només és la façana. Té uns quants gatets a la panxa. I com miolen.