Tamara Falcó està molt nerviosa amb el seu futur enllaç matrimonial. Falten tan sols 13 dies per a l'esdeveniment més esperat pels mitjans de comunicació. Sens dubte aquest casament marcarà un abans i un després, ningú no pensava que veuria la marquesa de Griñón casada de núvia. Als seus més de quaranta anys és una cosa que ni entrava en els seus plans. De fet, en una ocasió va parlar de la maternitat, i va assegurar que si no es casava i trobava la persona adequada és una cosa que no succeiria en la seva vida i no li importava.

La marquesa prepara el seu casament amb Íñigo Onieva amb una gran il·lusió, però no deixen de sorgir-li imprevistos. El més important amb el seu vestit de núvia. La firma que l'estava ajudant amb aquesta tasca la va deixar penjada perquè les exigències de Tamara eren molt altes i el vestit era idèntic al d'una altra firma allunyant-se dels seus dissenys. Així que la seva íntima amiga Carolina Herrera li va oferir la seva mà i van dissenyar un vestit per a ella en poc més d'un mes.

Tamara Falcó amb Íñigo en el Pol Nord
Tamara Falcó amb Íñigo en el Pol Nord

Però en tot aquest temps també va tenir una important caiguda i ha hagut de fer front a altres imprevistos. Ja anava a casar-se l'any passat però la infidelitat d'Íñigo Onieva va trastocar tots els plans. S'han donat una segona oportunitat i sembla que van seriosament, tanmateix hi ha algunes persones de la família que es perdran aquest esperat esdeveniment.

Enrique Iglesias, la gran absència del casament de Tamara Falcó

Tamara Falcó no podrà comptar en el seu casament amb tota la seva col·lecció de germans. Una de les grans absències estarà marcada per Enrique Iglesias. Encara que ha rebut la invitació com la resta de convidats, l'ha declinat. No té cap concert aquell 8 de juliol i es troba totalment recuperat de les seves malalties, en principi no hi ha cap problema de gravetat que impedeixi la seva assistència. El cantant li ha explicat a la seva germana que no assisteix per la fòbia social que pateix. Hi haurà molts convidats i s'atabala. Més si comencen a parlar-li, preguntar-li coses i demanar-li alguna fotografia.

Enrique Iglesias efe
Enrique Iglesias efe

La filla d'Isabel Preysler ha sentit desil·lusió per aquesta decisió ja que li hagués agradat reunir tota la família amb ella un dia tan important, però no li importa perquè coneix perfectament Enrique Iglesias. No s'enfada amb ell ni li guarda cap tipus de rancor, el cantant no ha pres aquesta decisió amb el casament de la seva germana, sinó que fa anys que no acudeix a cap enllaç, ni familiars ni amics. Ja ho saben, encara que li conviden perquè així ho mana el protocol i l'educació. Per sort sembla que Tamara comptarà amb la presència de la resta dels seus germans com Julio Iglesias o Ana Boyer, entre d'altres. Comptarà amb centenars de convidats, encara que serà un casament íntim, sol familiars i amics més propers.