Hi ha poques parelles mediàtiques catalanes que donin joc. Després de Shakira i Piqué, la buidor. Al segon calaix del podi hi encabiríem Òscar Dalmau i Tahis Villas. Per primer cop, la parella a la vida real coincidiran a la graella de TV3. La nit dels Òscars ell i Control T ella. Entrevistada Al cotxe! per l'Eloi Vila, Villas torna a recuperar l'esperit del vell Tot i més, el suplement de "rosa català" de Lecturas. Vila vs. Villas.

control T TV3

TV3

La recull prop de casa seva, al Turó Park de la zona alta de Barcelona.  Li treu tot: explica que és mare de dos nens, la seva filla Ia de quatre anys i el seu fill d'un.  I confessa: "Estic atrapada, on sóc? Visc a Madrid de dilluns a dijous. Vaig anar amb la meva filla a Madrid, on faig El intermedio des de fa 12 anys. La nostra relació de parella és saltar pantalles. A Barcelona venia a gravar a TV3 i tornava". Cap pregunta política, molta pregunta de vida familiar.

THAIS VILLAS 1

TV3

Tahis Villas: "Vaig conèixer la meva parella a RAC1, "amor en el trabajo". Vaig emigrar a Madrid, plorant, per una feina curta a Telemadrid. Després em va fitxar El programa de Ana Rosa durant 2 anys. Quan neix La Sexta vaig a fer el casting, em tiro a la piscina i vaig encertar". Sobre com va venir a Catalunya: "A la Franja (l'Aragó) tenim la sort de parlar català i podia triar estudiar a Barcelona o Saragossa. I vaig triar Barcelona on era el meu germà Santi (company de facultat d'Eloi Vila)". I de ser mare tardana: "Als 44 anys ja no surto de nit, ho he cremat tot. Als 40 anys vaig tenir la meva primera filla perquè abans viatjàvem molt. Ho he fet quan ho hem pogut fer".  

THAIS VILLAS 7

TV3

I per què no marxa a Madrid amb en Dalmau? "L'Òscar no es massa de Madrid, ell és molt català, català, català. Els que ens hem buscat la vida fora tenim el cap estructurat d'una altra manera. Els catalans us poseu les ulleres de realitat virtual i no veieu res més". I té raó. El final és molt tendre, escolten una preciosa cançó Minha namorada, de Tito Madi. "Me la va enviar en un CD l'Òscar quan vivíem separats, jo a Madrid, amb una nota epistolar. Què no és maco el meu Òscar? Aquestes coses han passat a la meva vida. No em puc queixar". L'amor triomfa entre els nous Shakira i Piqué.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat