Leo Messi és moltes coses. El millor jugador de la història del futbol i el jugador més important de la història del FC Barcelona, per descomptat. Però a banda de l'excel·lent esportista, l'argentí també és un home orgullós de la família que ha format, feliçment en parella amb la seva dona Antonela Roccuzzo i els tres fills en comú, Thiago, Mateo i Ciro. Una família, per cert, que el va acompanyar aquest dilluns quan li van entregar una placa commemorativa en ser el blaugrana amb més partits jugats, just abans d'enfrontar-se al Valladolid al Camp Nou.

antonella messi

Leo Messi, Antonela Roccuzzo i els seus tres fills / Efe

Messi ha dit per activa i per passiva que quan té temps lliure, li agrada estar a casa amb els seus, i és difícil veure de festa (quan no hi havia pandèmia, és clar). Però fa molt de temps, quan era un noiet que començava a meravellar als aficionats de tot el món, evidentment, els del Barça, alguna nit havia anat de celebració, i alguna nit la festa havia continuat a casa seva.

messi fiesta

Leo Messi / @leomessi

I una d'aquestes nits, va convidar a afegir-s'hi a una noia que amb el temps ha esdevingut una de les presentadores més ocurrents i exitoses del país. Susi Caramelo, coneguda reportera, presentadora i còmica, que sovint ha sacsejat les catifes vermelles dels esdeveniments que ha anat a cobrir, com el dia que va ensenyar els pits davant de càmeres.

susi caramelo cara

Susi Caramelo / @susicaramelo

susi caramelo pits

Susi Caramelo / Movistar+

Caramelo té una gràcia evident per fer preguntes... i per explicar anècdotes. Com la que va revelar al programa Ilustres ignorantes. Explica que quan vivia a Barcelona, sortia amb un noi i va anar a una festa a una discoteca. "Una noche nos fuimos al Catwalk de Barcelona. Y en eso que estaba yo en la zona VIP, y me voy al baño. Había un pequeño hall y de repente me encuentro a tres chavalitos: había un chico y una chica y otro chavalín. Y decían: 'Bueno, Lionel, te esperamos fuera y decidimos qué hacemos'. Vamos, que me meto a mear y yo me estoy quedando con la copla".

messi joven

Lionel Messi / Efe

En sortir, li va fer gràcia el nom que havia sentit, Lionel. Evidentment, Lionel Messi. I ella, sense adonar-se de qui era, "me estoy lavando las manos y de repente solo estaba el chavalín este sentado en un sofá que había en el hall. Y yo le digo: '¿Te llamas Lionel? ¿Como las lionesas? ¿Y a ti de qué te gustan: de crema, de nata o de chocolate?' Creo recordar que me dijo de crema, porque le dije que a mí también".

susi caramelo 2

Susi Caramelo / @susicaramelo

La surrealista conversa es va acabar aquí, fins que encenen els llums i la gent comença a desfilar, "Y en un momento dado veo al chavalín este que va a la cabina del DJ, se despide de él, y luego lo veo que me mira y me empieza a hacer caritas, a sonreír. Nos empiezan a echar y cuando voy saliendo viene el pavo hacia mí y me dice: '¿Qué haces ahora?' Y yo le dije que iba a esperar fuera al tío con el que había venido y tal". En dir-li que no, s'acosta una "marabunta de gente y empiezan: '¡Leo! ¡Leo! ¡Leo!' Acorralan al chaval, me quedo yo en una esquina y digo: '¿Quién es este tío?' Y me dicen: 'Es Leo Messi, el mejor jugador de fútbol del mundo'. Digo: '¡No me jodas! Que le acabo de decir que estoy con otro".

messi 5

Leo Messi / @leomessi

Però Messi va continuar en el seu intent, i quan ella anava a buscar el cotxe, "de repente viene Leo Messi otra vez: '¿Te vienes a mi casa? Que vamos a hacer una fiesta, vamos unos amigos y unas amigas... ¿Pero sabéis por qué dije que no? Era tan pobre que si voy a casa de ese tío, ¿cómo pago el parking cuando vuelva? Total, que esta es la historia de cómo rechacé a Leo Messi...":

Meravellós... S'ha de ser molt gran per tenir davant Leo Messi i preguntar-li quines són les seves lioneses preferides...  

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat