La guerra dels matins a la TV no és només per l'audiència. També és per la imatge de les dues reines. Ana Rosa es fa la digna però té peons que li fan la feina bruta contra la competència catalana: Susanna Griso. Dos directors de diari: Eduardo Inda relacionant-se amb Villarejo i amagant que AR va tenir el marit a la presó imputat per extorsió amb el comissari i Alfonso Rojo, l'exmarit d'AR i pare del seu fill Álvaro, publicant literalment "Susanna Griso cobra 3 millones de euros y es independentista". Griso molt irritada a TV:

Susanna Griso: "Una mentira no muere nunca, ahí queda para siempre. La cantidad de barbaridades que se han dicho de mí. Y ahí quedan. Y la retuitean sin preguntarme. Es mentira que ese sea mi sueldo, es mentira que yo sea independentista. Es igual siempre alguien lo retuiteará". El seu programa produeix fake news. Només un exemple: Espejo público va simular que a una reportera seva la insultaven pel carrer uns vianants masclistes i va resultar que eren persones a qui la reportera va fer seguir un guió. Tot mentida pagada pel programa com va explicar En Blau: Nou escàndol de manipulació de Griso: emet un fals assetjament masclista.

griso piroipos antena3

Antena 3

La xarxa ja sap que Griso no és independentista, ho és el seu marit, el productor de TV Carles Torras. Alfonso Rojo es confon perquè Rojo és com la seva exdona AR: de dretes i ultra. La xarxa indepe ja sap que Griso no és indepe. Però els unionistes la veuen separatista per catalana:

susanna grisomi marit GTRES

Susanna Griso i Carles Torras / GTRES

Independentista queda clar que no és. I sobre els 3 milions de sou, si no els guanya entre salari de Grup Planeta i anuncis, Hisenda sabrà. Qui ho va publicar no va ser un perillós diari separatista sinó un digital de la seva corda unionista, dirigit per l'ex d'Ana Rosa. Que sigui valenta i digui el seu nom en antena. O entre bomberes no es trepitgen la mànega.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat