Cada matí hi ha una guerra a Espanya: Ana Rosa Quintana contra Susanna Griso. Les dues reines fan de reinones i es miren de reüll. L'espectador que tingui dos aparells de TV pot fer l'exercici: durant bona part del matí emeten els mateixos continguts i al mateix moment. Griso diu que ella juga "una altra lliga" insinuant que Espejo público fa informació mentre El programa de AR fa entreteniment. Es detesten educadament però surten a competir amb el ganivet entre les dents. El que guanya una acostuma a ser el que perd l'altra: col·laboradors, entrevistats o dècimes d'audiència. Com tota guerra, té joc brut.

susanna griso ganyota GTRES

GTRES

Mentre Griso té la protecció de tot el Grup Planeta, amb TV, ràdios i diaris, Ana Rosa paga silencis, com el d'Eduardo Inda. És fàcil conèixer els soldats a sou d'AR: tots els que no van voler publicar que el seu marit Juan Muñoz va ser detingut i empresonat imputat per extorsió en el cas Villarejo. D'entre els cheerleaders d'AR hi ha un d'especial significat per ella: el pare del seu fill Álvaro. El primer marit de Quintana és Alfonso Rojo i des del seu digital ultra difama, acusa i persegueix Griso. A la seva dèria de considerar la catalana com una ferotge independentista (sic) ara afegeix una informació: el salari de Susanna Griso.

susanna griso toros 3 gtres

GTRES

Publica Alfonso Rojo un article titulat El sueldo millonario de Susanna Griso por apoyar al independentismo en Antena 3. La xifra és alta per una presentadora sense responsabilitat en els continguts. Rojo ho ven com un escàndol: "La presentadora catalana se embolsa un sueldo anual de más de 2 millones de euros netos. Cantidad a la que habría que sumar los ingresos publicitarios y otras colaboraciones, que acercarían a Griso a los 3 millones de euros". La xifra té visos de ser certa però la notícia té un problema de credibilitat: considera independentista Griso. 

ana rosa quintana susanna griso GTRES

GTRES

Dibuixar a Susanna Griso multimilionària independentista a sou del grup (unionista) Planeta forma part de la feina bruta que Rojo li fa a la seva exdona. Ana Rosa acaricia el micro com qui acarona un gat llegint-se un diari ultra amb l'esmorzar.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat