La pandèmia mundial del coronavirus ha obligat a canviar les nostres vides. Una malaltia que es va colar a Espanya a començaments del 2020, i amb la que els polítics i epidemiòlegs no han parat de prendre mesures. Les últimes estan relacionades amb el Nadal. Parlem de reunions molt reduïdes, tocs de queda nocturns i confinaments perimetrals. Una sèrie de restriccions, per controlar l'expansió del virus, que afectaran a més d'un. És el cas d'una companya de la presentadora catalana Susanna Griso, qui s'ha trencat en ple directe quan s'ha assabentat que Castella La- Manxa, comunitat on viuen els seus pares, imposarà el tancament perimetral durant les vacances.

Susanna Griso, Antena 3

Susanna Griso, Antena 3

"La notícia que hem d'explicar-los és que s'ha decidit tancar la regió de Castella La- Manxa", ha començat dient Lorena García. Tot seguit, s'ha trencat en directe imaginant-se les dures setmanes que l'esperen. Atrapada a Madrid, amb el seu fill petit Mario i sense poder veure a la seva família. "Em costa, eh?", ha deixat anar García aguantant-se les ganes de plorar. "Només es permetrà viatjar els dies 24 i 31, que es podrà anar pel tema del reagrupament familiar", ha explicat.

Lorena García, Antena 3

Lorena García, Antena 3

Lorena García, Antena 3

Lorena García, Antena 3

Lorena García, Antena 3

Lorena García, Antena 3

Dos dies molt marcats, que Lorena García podria aprofitar per escapar-se, si no fos perquè li toca treballar i haurà de romandre sola a Madrid. "Entenc que et costa perquè t'afecta directament. Volies passar el Nadal amb teus pares i això et dificultarà molt la vida", li ha dit Susanna Griso des del plató d'Espejo Público, afectada per la difícil situació de la seva companya. "És molt familiar, té un fill petit i porta molt temps sense veure als seus", ha afegit la catalana per burxar més en el dolor de Lorena García. "La salut és el primer. Tot sigui perquè els propers mesos siguin millors per a tothom", ha acabat dient la periodista, intentant consolar-se a si mateixa. Ara que tothom sap la seva delicada situació, li donaran festa els d'Antena 3 perquè pugui veure als seus? Si no és així, la deixaran treballar, ni que sigui, des de casa? Nadal marcat pel coronavirus. Diferent, difícil i en el cas de Lorena García, sola.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat