Fa molts dies que unes imatges de la Barceloneta van donar la volta al país. Primera hora del matí, tot de persones fent esport. Memes a dojo, amb especial atenció a l'home-llangardaix. A Espejo público encara li treuen suc als moviments peculiars d'Alejandro Clavería, el guapo català catxes que s'ha fet famós de la nit al dia pels seus moviments.

homse llangardaix tw

home lagarto antena 3

Antena 3

Susanna Griso està encantada. Ja el va entrevistar fa dies. Però ara resulta que per la xarxa circula com a repte el que va fer a primera hora del matí aquest entrenador personal. I al matinal d'Antena 3 han volgut passar la prova del cotó. La presentadora i tres col·laboradors (Gonzalo Bans, Alfonso Egea i Diego Revuelta) han volgut demostrar-li a l'home-llangardaix que ells també són igual de flexibles. Però a Griso li falten moltes hores de pràctica.

reto lagarto

reto lagarto griso

Antena 3

Uns moviments descompassats, sense massa sincronia, certament matussers. Justificació? Que havia fet l'exercici tres minuts abans d'entrar a programa . El resultat, però, un esperpent de descoordinació. Els companys se'n feien creus: "¿Qué hace? ¿El grillo? ¿La grulla? Descoordinación absoluta entre pies y manos". Pots veure-ho clicant a la foto:

reto lagarto griso2

Antena 3

Queda clar que la sargantana no és l'animal que millor li surt fer a Susanna Griso.

 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat