No busquin a Susanna Griso a 'Espejo Público' durant aquest període nadalenc, no la trobaran. La presentadora catalana ha començat les seves vacances, deixant el comandament del programa a Lorena García, la seva substituta. García té la missió de continuar amb la línia editorial de l'espai d'Atresmedia: crítiques al Govern per la gestió de la pandèmia, tertulians de biaix extrem com Paco Marhuenda lloant Ayuso, i una escaleta farcida de notícies sobre l'incompliment de les mesures contra el coronavirus. Totes menys una: la que afecta al mateix programa i a la 'jefa' Griso, és clar, una de les assistents als vergonyants i temeraris concerts de Raphael al Wizink Center de Madrid. Reunions de 5.000 persones cada nit en un recinte tancat, mentre l'esclat de la tercera onada és més que una sospita. La llei de l'embut, vaja. 

Raphael concierto Madrid Wizink EFE

Raphael concert Madrid Wizink / EFE

Lorena García Espejo Público Antena 3

Lorena García presentadora substituta 'Espejo Público' / Antena 3

Milions de persones han compartit la seva indignació veient les imatges enregistrades durant els recitals del veterà cantant, declaradíssim simpatitzant del PP i que gaudeix d'una butlla impensable per a d'altres artistes, esdeveniments culturals, esportius, etcètera. "Se mantenían las medidas de seguridad", repeteixen els defensors d'aquesta trobada massiva, entre les que hi havia també VIPS com Ágatha Ruiz de la Prada, Amelia Bono o Toni Acosta. Segur que sí. Segur que és més fàcil contagiar-se a casa o al carrer que en un espai tancat i atapeït, amb gent cantant, suant i ballant, on vas a parar. Tot d'una lògica aclaparadora, és clar. Ara bé: si es tractés d'un altre artista, d'una festa (menys la d'El Español) o qualsevol altre motiu, aleshores sí: 'a por ellos'. I les primeres, Griso, Ana Rosa i companyia. Així funciona Espanya. La d'Antena 3 està rebent fortes crítiques a les xarxes per l'exercici de cinisme: "qué vergüenza", "ahora a dar discursitos" o "descerebrada", alguns dels afectuosos missatges que estarà llegint des de casa seva.

Susanna Griso en el concierto de Raphael coronavirus GTRES

Susanna Griso al concert de Raphael coronavirus / GTRES

ES-CÁN-DA-LO, que canta Raphael. I dels grossos.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat