"Ha bajado la prostitución". Aquesta notícia en boca de Susanna Griso hauria de ser positiva, oi? El Ministeri de Sanitat de la catalana Dolors Montserrat ha invertit milions en una campanya de publicitat per lluitar contra aquesta xacra. Doncs per Espejo público no és així: si hi ha menys prostitutes a Catalunya és dolent i la culpa la té el procés.

Han baixat les reserves hoteleres, marxen empreses, cau el turisme... està tot tan repetit que Antena 3 es treu de la màniga una peça del que consideren "periodisme d'investigació". Es tracta de trucar una prostituta de luxe i quedar amb ella a un banc del carrer. La titulen "Fuga de escorts" i acaba sent una peça sexista, masclista i gairebé delictiva. Ells que s'omplen la boca de legalitat s'alarmen si baixa aquesta activitat fora de la llei. Un nou ridícul de la cadena de Planeta.

Antena 3

"Stephanie és actriu i prostituta de luxe" diu el redactorÉs el mateix reporter d'Espejo público que entrevistava estudiants de la UAB ocultant que eren de Societat Civil Catalana. Ara fa el carrer i entrevista una scort , "no independentista" precisa. N'hi deuen haver d'indepes però ell ha trobat només Stephanie, que diu que ha baixat el nombre de treballadores sexuals. A ella la contracten ja només "per una hora" però no per a un esdeveniment llarg i perd diners. I tem per si el Mobile World Congress marxa. Sempre podria guanyar-se la vida amb la seva altra professió: actriu, però això no ho tracten.

"Les prostitutes de luxe de Catalunya alerten del descens en el negoci del sexe". Després d'aquest reportatge el següent podria ser "Els narcotraficants catalans es queixen que baixa la venda de cocaïna pel procés" o "Els lladres de pisos catalans lamenten que els inquilins no surten pel procés i no poden esbotzar les portes amb tranquil·litat". El nivell de paroxisme de la cadena és tan alt que les xarxes no saben si riure o plorar:

griso scorts   Antean3

Antena 3

Susanna Griso acostuma a dir que no és la directora del programa però hi posa la cara. En un mes recull l'Ondas a la millor presentadora. De debò no pot negar-se a donar pas a segons quins reportatges? Com a catalana, com a periodista, com a dona... com a persona.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat