Susanna Griso està portant prou bé la seva separació del seu marit Carles Torras després de 23 anys junts. La presentadora catalana, fins i tot feia broma aquesta setmana quan el programa va abordar una altra separació, la de Bertín Osborne i Fabiola: "Hablamos de una separación y no es la mía, qué bien".

Susanna Griso a 'Espejo público' (Antena 3)

Són dies on Griso s'ha mostrat més oberta que mai parlant obertament de l'home que "desde siempre" la torna boja. Una conversa que va començar en la intimitat d'una pausa publicitària, juntament amb alguns col·laboradors del programa. Tornen al directe i el plató d'Espejo público està revolucionat. Quin era el tema de debat que ha fet pujar la libido? Brad Pitt. I no només parlaven d'ell, sinó de què farien amb ell, concretament, en una illa deserta.

brad pitt3

Brad Pitt 

Fantasiejant sobre aquesta idíl·lica possibilitat, Griso se sincera: "Tengo que decir que el más fogoso ha sido Fran", confessant que tant les seves fantasies com les de la seva companya Lorena García "se quedan por detrás". L'intèrpret nordamericà, una icona de Hollywood i l'actor més guapo de la seva generació, segons tots els fans, sovint ha aparegut amb looks irresistibles pels seus seguidors i seguidores.

'Once upon a time in Hollywwod'

brad pitt once upon a time

'Mr & Mrs. Smith'

brad pitt mr mrs smith

'Seven'

brad pitt seven

'El club de la lluita'

brad pitt el club de la lucha

'Entrevista amb el vampir'

brad pitt entrevista con el vampiro

'Troya'

brad pitt troya

'Leyendas de pasión'

brad pitt leyendas de pasion

N'hi ha per a tots els gustos, però el Brad Pitt que va provocar-li pampallugues als ulls a Susanna Griso és de fa molts anys, de quan era jovenet i tornava boges Susan Sarandon i Geena Davis en una de les primeres pel·lícules en les quals va intervenir: Thelma i Louise, on ell (i els seus texans, el seu barret de cowboy i el seu assecador de cabells) es van ficar per sempre més en la retina de Griso. Tot i que també la presentadora tampoc ha descartat Ocean's eleven com el film on ha aparegut més guapo. 

brad pitt thelma louise

'Thelma & Louise'

brad pitt oceans eleven

'Ocean's eleven'

Visiblement ruboritzada, Griso ha explicat que el primer cop que el va veure en pantalla va quedar encisada per la seva bellesa, a l'hora que expressava la seva enveja cap al col·laborador Ángel Antonio Herrera per haver compartit una nit de copes amb l'actor. Ara tant Pitt com Griso estan solters. Mai se sap què et pot deparar el futur. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat