Si algun any necessitava unes més que merescudes vacances, sens dubte ha estat aquest estiu del 2019. Susanna Griso apura els darrers dies abans de tornar davant els espectadors d'Espejo público el pròxim dilluns 2 de setembre. La periodista catalana ha estat unes setmanes desconnectant tant com ha pogut de la voràgine del dia a dia, després d'una temporada difícil a nivell informatiu i molt dura a nivell personal. La mort de la seva germana Montserrat va ser un cop molt dur de pair, però entre l'escalf de tota la família han anat refent-se de la sobtada i dolorosa pèrdua. Amb el seu record sempre present, Griso i els seus han anat recuperant el somriure en un mes d'agost on se l'ha vist, igual que a la seva rival dels matins televisius, Ana Rosa Quintana, en alguna platja. "Guau! La Griso, impresionante", titulava una de les habituals revistes del cor que treia en portada la presentadora en biquini.

cuore griso

Després, una mica de muntanya, on va compartir tranquil·litat, paisatges preciosos i vespres de bona música escoltant el seu nebot Éric, component del grup Arnau Griso.

griso

@susannagrisooficial

griso2

@susannagrisooficial

Però el temps de relax arriba a la seva fi. D'aquí a una setmana Griso tornarà a estar davant les càmeres. Però aquesta setmana ja és la del retorn a la feina per preparar les novetats que ens presenti a partir del proper dilluns per una temporada televisiva que es presenta més intensa que mai. La periodista ha posat el punt i final a les vacances i ja ha donat per acabat el seu temps lliure. Els darrers dies se l'ha vist per diferents indrets de Portugal. Bé, per ser més específics, se l'ha vist enamorada de diferents indrets de Portugal. La periodista catalana ha caigut rendida als seus encants, amb el colofó a les seves dues darreres publicacions. Unes fotos gaudint d'un bany reparador, feta a Cascais, que ha despertat enveja i aplaudiments en massa per part dels seus seguidors i col·laboradors. "Te noto estresada, jefa", li ha dit Fran Rivera. I és que mai li havíem vist a Griso una cara de relax total com la que es veu en aquestes fotos. Una imatge senzillament espectacular:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y aquí despido las vacaciones. Espero volver pronto. @theoitavos @theapartmentcomunicacion @portugal.exquisito

A post shared by Susanna Griso (@susannagrisooficial) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pinos, dunas y mar... @theoitavos @theapartmentcomunicacion @cascais @portugal.exquisito

A post shared by Susanna Griso (@susannagrisooficial) on

A partir de dilluns, santornem-hi.