Un dels detalls de la jornada electoral és amb qui va a votar cada candidat. A la capital de Catalunya hem vist de tot: Josep Bou amb la dona lluint un pin rojigualdoErnest Maragall i la seva desconeguda esposa, Pepa de Gispert, que passarà a ser la Primera Dama de Barcelona com ho va ser Diana Garrigosa, la seva cunyada. Els nebots de Jaume Collboni l'han acompanyat ja que el candidat no va tenir fills durant el seu breu matrimoni amb el magnat de la TV Òscar Cornejo. Ada Colau no oculta els seus fills ni el marit. Una bona manera de votar, en família:

maragall i esposa ACN

ACN

collboni nebots EFE

colau i fills voita EFe

EFE

Mentre la majoria de cònjuges d'alcaldables mantenen un nivell de discreció pública típicament català, el candidat Manuel Valls fa mesos que té la nòvia més coneguda d'entre els candidats, Susana Gallardo. Potent empresària del país, de les famílies burgeses més influents de Barcelona i divorciada d'un altre home poderós, l'amo de Pronovias. Susana Gallardo ha jugat amb un canvi de jaquetes molt estrany pel 26M:  a votar de morat Colau i a l'escrutini amb taronja Ciudadanos.

valls vota efe

manuel valls gallardo twitter

@manuelvalls

Al final Valls va a la seva, ni dels uns ni dels altres. Amenaça amb abandonar Ciutadans si pacten amb Vox a Madrid i no s'oposarà als comuns ja que Colau no serà alcaldessa. Valls seguirà sucant el melindro al carrer Petritxol amb la seva impecablement ben vestida Susana Gallardo. Amb un armari potent per cada hora del dia.