Josep Bou ha donat la sorpresa. Les enquestes a peu d'urna li donaven zero regidors a Barcelona però ha acabat superant l'única diputada del PP al Congrés per Catalunya. Bou supera Cayetana Álvarez de Toledo amb 2 regidors. Un resultat pèssim però superior a zero. Bou ha fet campanya apagant incendis de pizzeries i el dia de les eleccions ha seguit sent notícia per "heroïcitats" que semblen preparades i pel llaç que la seva esposa duia al col·legi electoral. Algun tuitaire unionista ha cregut que la senyora de Bou exigeix la llibertat dels presos polítics i la gravació de TV3 no ho aclareix:

biou vota tv3

TV3

Acusen la senyora del candidat de ser "l'enemic a casa" però tot sembla indicar que el llaç de l'esposa del regidor no demana la llibertat dels presos sinó més Espanya: és un llaç groc... i vermell, rojigualdo:

josep bou vota

bandera

EFE

Per si l'empresari forner Bou no fos prou protagonista, a un periodista va quedar-se-li la maleta amb rodes enganxada a una reixa del col·legi electoral on votava Bou. Va seguir fent de SuperBou arrencant-la de la claveguera. Aquest és el vídeo:

bou maleta Cuatro

Cuatro (clica la foto per veure el vídeo)

Amb Bou a l'Ajuntament no hi haurà incendi, maleta o bandera espanyola que hagi de patir. És un ocell? és un avió? No, és SúperBou.