A les portes d'unes eleccions catalanes, algú que fa temps que no diu ni ase ni bèstia és Manuel Valls. L'encara regidor de l'ajuntament de Barcelona sembla haver-se esfumat de la vida pública, i mentre rumia quin serà el seu full de ruta futur en el món de la política, va establint niuets d'amor per tot el mapa.

manuel valls susana gallardo GTRES

Manuel Valls i Susana Gallardo (GTRES)

Molts donen per fet que ell i la seva dona, Susana Gallardo, faran les maletes de manera definitiva rumb a París. Però mentre el polític francès i l'hereva dels laboratoris Almirall no fan el salt definitiu a la capital francesa, continuen tenint el seu quarter general en un pis de luxe a tocar del Turó Park de Barcelona. Però donant la raó als que vaticinen el seu trasllat futur a París, la parella, tal i com explica el diari El Mundo, s'ha comprat una propietat a la ciutat de la llum, segons un íntim de Valls, "un pisito en Saint-Germain-de-Près, lo que viene a ser un pied-à-terre". Explica el citat mitjà que el refugi francès dels Valls-Gallardo els permet ser prop de la mare i els quatre fills d'ell i "facilitar la estancia de Susana cada vez que acude como consejera a las reuniones de Unibail-Rodamco-Westfield (URW), el mayor propietario de centros comerciales europeos".

valls y gallardo

Manuel Valls i Susana Gallardo (GTRES)

París, el Turo Park... i Menorca, on passen bona part de l'any, en una enorme finca de 10 hectàrees que Gallardo té a Binidalí, prop de Maó. Una mansió de tres plantes, 570 metres quadrats, dos edificis annexos de 221 i 106 metres quadrats, piscina de 45m2 i solárium. I el lloc on es van casar. El temps dirà a quin dels trets indrets els veurem més a partir d'ara.