Ser unionista a Catalunya és molt dur i suposa passar mals tràngols per Nadal. Un pare va a escola a escoltar un concert infantil i els seus fills canten "Santa Nit", "Holy night" però no "Noche de paz". Un drama. Així ho ha denunciat un tuitaire i mestre d'Educació física que ha popularitzat Susana Gallardo. La catalana, una de les grans empresàries de Barcelona i tercera esposa del regidor de la ciutat Manuel Valls, s'indigna amb una porta d'escola que té tres colors: groc, vermell i blau. Veuen estelades on no n'hi ha. Després ha esborrat la foto perquè és lamentable fer fotos de clases de nens. 

susana gallardo GTRES

GTRES

Susana Gallardo va de bracet del seu segon marit a l'òpera o a les manis anti-independentistes, com la del passat octubre on l'hereva dels laboratoris Almirall lluïa al coll una capa amb la bandera d'Espanya gegant i un cordill amb una acreditació on s'hi llegia "Acompañante pancarta" i el logo de Societat Civil Catalana. 

manuel valls susana gallardo mani GTRES

GTRES

Queda lleig que una de les personalitats més destacades de Barcelona hagi de dur un cordill penjant. Si algú ha d'acreditar-se és Valls, que ha fet sort amb el matrimoni. Sobre nens cantant nadales, convindria deixar tranquils els infants. La lletra dels "villancicos" o els colors de la classe dels "Esquirols" no són supremacisme.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat