Alguns haurien d'anar al 'Concurso del Año' de CUATRO per aprendre una mica, perquè tela marinera. La rumorologia entorn de la figura de Clara Chía és màxima, i més després de les últimes imatges en les quals apareix amb el seu guapo xicot Gerard Piqué besant-se. Ahir, la nora de Joan Piqué i Montserrat Bernabéu va ser protagonista per un altre affaire: una persecució que li va fer la premsa, la qual cosa va provocar que Clara acabés xocant contra un senyal informativa del Turopark de Barcelona, a escassos metres de Kosmos, empresa on treballa i en la qual Piqué és la màxima autoritat.

La qüestió és que el periodista d'Europa Press que aclaparava Piqué i Chía, que no era Jordi Martín Paparazzo (per molt que ell s'atribueixi l'exclusiva), no tenia ni idea de res. Tot i saber que ni Piqué ni Chía no anaven a respondre-li, ell els preguntava al respecte del presumpte ingrés hospitalari de Clareta per una crisi d'ansietat. Piqué ni desmentia ni confirmava, però es burlava del reporter. "Una ansietat, de veritat? (Serà un atac d'ansietat...) Però què t'has pres avui?", deia l'exfutbolista. El més fort, no obstant això, arribaria a continuació:

Piqué i Clara Chía King's League, Twitter
Piqué i Clara Chía King's League, Twitter

I és que el reporter-paparra d'EP seguia tretze són tretze. Ara li preguntava a Chía com celebraria demà (és a dir, avui) el seu aniversari. Allà, a la parella li agafava el riure, es partia la caixa. D'on punyetes havia tret aquest periodista que Clara era Aquari? Que nooooo! Que Clara és... Sabem la seva data de naixement. No té 24 anys, sinó 23, i és Àries.

Doncs sí, Àries i del 19 d'abril, només tres dies abans de Sant Jordi. Piqué i Chía celebraran l'aniversari abans que es donin la rosa i el llibre quatre dies més tard. Així ho confirma avui GENTE (de La Vanguardia), que desmenteix amb total rotunditat que Clara hagués nascut el 7 de febrer del 1999. També desmenteix que el seu somni sigui ser influencer. Ni una cosa ni l'altra: és del 19 d'abril del 1999, pel que complirà 24 anys en poc més de dos mesos. I no vol ser influencer ni res semblant: vol ser anònima, però amb Piqué com a company de vida ho té impossible. S'ha ajuntat amb, probablement, el català més famós del món.

Piqué i Clara Chía pel carrer agafats de la mà CHANCE
Piqué i Clara Chía pel carrer agafats de la mà CHANCE

Com són els Àries?

Els àries són molt particulars, ja que són persones que es caracteritzen per ser desbordants d'energia i entusiasme; avançades i aventureres, adorant la llibertat, els reptes i les noves idees. Els Àries són d'acció ràpida i confien en el seu poder, per això no perden el temps pensant en problemes, de fet, la seva manera de resoldre'ls és l'acció. Vaja, així és Chía, Àries de soca-rel.

Clara Chia Twitter
Clara Chia Twitter