Ara que la pròpia Shakira ha tret a la palestra a Montserrat Bernabéu, la seva exsogra i mare de Gerard Piqué, diverses agències aprofiten per rascar a l'arxiu i trobar informació de l'hemeroteca de "la suegra". Ara és amenaçada diàriament amb una bruixa negra des de la casa de Shakira. Cada dia la colombiana col·loca bé la seva bruixeta a la tarima perquè projecti mala sort als pares de Piqué, que també són els seus veïns. No suporta que Clara Chía prengués el sol als seus morros des del jardí de Montserrat i ara la de Barranquilla està clara-ment decidida a desitjar els pitjors auguris als seus exsogres. Però... d'on ve tota aquesta fúria? quina relació tenien abans Shak i Montse? CHANCE dona pistes sobre el cas...

Piqué, Shakira i Montserrat Bernabéu EP
Piqué, Shakira i Montserrat Bernabéu EP

En un vídeo que s'ha obtingut avui mateix, apareixen l'artista i l'exfutbolista entrant a la recepció d'un esdeveniment. Acompanyats ambdós per Montserrat Bernabéu, Piquetón i Shakira apareixien agafats de la mà, quan encara tenien una relació excel·lent i Clara Chía era desconeguda per a ambdós. Tanmateix, les coses es torçaven als pocs metres. No és or tot el que resplendeix: davant de les càmeres pomposos somriures, però quan es pensen que no els estan gravant, Shakira, Piqué i Bernabéu protagonitzen una escena dantesca, molt semblant a la de José Mourinho i Tito Vilanova, quan el tècnic merengue li va posar el dit a l'ull a la llavors mà dreta de Pep Guardiola. Allà apareixia The Observer, que en aquest cas està perfectament representat per Gerard Piqué. Shakira seria Tito i Bernabéu, Mourinho. Una escena pràcticament clavada a aquella que vam veure el passat mes d'agost de 2022, fa ja més d'onze anys. Tot i que al final la cosa acaba entre rialles, el moment sembla molt tens, més encara quan Montse es posa el dit índex als llavis manant callar a la seva llavors nora.

Moment exacte en què Montserrat Bernabéu agafa de la cara Shakira CHANCE
Moment exacte en què Montserrat Bernabéu agafa de la cara Shakira CHANCE
Mourinho, Tito Vilanova i The Observer
Mourinho, Tito Vilanova i The Observer

Els comentaris sobre això no deixen indiferent ningú. Alguns fans de Shakira ja apareixen per criticar Bernabéu, dient burrades. És el cas de Yolanda, que va forta: "Buahhhhh a mi m'agafa així la cara la meva sogra i em són iguals les càmeres, és que li aparto la mà de seguida, mes que el gest això em sembla horrible". D'altres, tanmateix, malparlen de CHANCE. "Periodisme d'investigació sense saber el que parlaven o si estaven de broma xD", escriu, furibund, un usuari.

El perfum de Shakira: anti Piqué

La nova fragància que ha tret a la venda Shakira costa uns 20€ i ben aviat estarà disponible a la seva pàgina web i a les tendes de cosmètics. Segur que serà un èxit en vendes, i no precisament per la seva olor. Segons Look (el portal de crònica rosa d'OKDIARIO), aquest fa olor "de revenja", però el real motiu pel qual aquesta nova fragància ho petarà al mercat és per l'efecte Bizarrap. Shakira ha multiplicat exponencialment la seva popularitat i sap, de sobres, que és una gran venedora. Factura 300 milions d'euros a l'any, dels quals 18.000.000€ (el 7% del total) són gràcies a les seves vendes de cosmètics. Shakira arrasa, encara que la seva exsogra l'agafi per la cara i la mani callar.

Shakira perfums shakiraperfumes.com
Shakira perfums shakiraperfumes.com