El vestit de Cristina Pedroche aixeca expectació però a Catalunya, els de les presentadores i presentadors tampoc es queden curts. Enguany, l'actriu i cantant Elena Gadel acomiadarà per TV3 el 2021 acompanyada del presentador Llucià Ferrer. Encara no sabem el vestit que escollirà per una nit tan especial però sí sabem alguns detalls o complements que portarà d'amagat.

La periodista Cristina Puig va revelar un dels secrets més ben guardats del departament de sastreria de la televisió pública catalana: com complementar els vestits amb roba per evitar que passin fred a l'exterior. Així doncs, si segueixen la tradició del 2020, Gadel anirà amb unes malles tèrmiques de color blanc i una samarreta tipus "imperiç2 de color carn. La mateixa Puig ho va detallar i ensenyar ahir en el programa Preguntes Freqüents. Especialment les malles no tenen pèrdua: sembla que vagi disfressada de Barrufet però és el complement perfecte per lluir el vestit que més els hi agradi i desafiar les gèlides temperatures de la nit del 31 de desembre.

malles termiques

samarreta faqs

Captures de pantalla del FAQS de TV3

Gadel no va dir absolutament res. Semblava que estava més motivat Llucià Ferrer amb els complements que la mateixa Gadel que es va quedar muda. En el cas d'en Llucià tampoc sabem com anirà però Puig pocs detalls previs podia donar. L'any passat, ella va ser l'encarregada de presentar les campanades al costat de dues dones més: Lidia Heredia i Helena Garcia Melero. Si el presentador té alguna mena de dubte que ho pregunti als anteriors del 2019, en Toni Cruanyes i en Tomàs Molina.

Puig, aprofitant que tenia visita, va acabar fent una petició en directe: que Elena Gadel portés com a record i com a símbol de bona sort, un trosset del seu vestit. És una petita cadena de lluentons amb què van confeccionar el vestit que Puig portava firmat pel dissenyador Santos Costura.

lluentons

Captura de pantalla del FAQS de TV3

Recordem que aquell vestit va ser un dels més comentats de tota la història de les campanades catalanes. Tenia un estil que recordava el cos d'un peix. Gadel veurem si trenca també amb les normes o aposta pels clàssics negres, vermells i vellut.

nacional cris puig

Captura de pantalla de les campanades del 2020 a TV3