Cristina Pedroche sempre està en boca de tothom pel que diu o fa, ja sigui a la televisió o a través de les seves xarxes socials, el seu compte d'Instagram, on acumula gairebé tres milions de seguidors. I per no perdre costum en les últimes hores ha fet una cosa davant de les càmeres, al seu pas pel programa Zapeando, que ha deixat molts sense paraules. No és per a menys. Doncs Cristina Pedroche ha fet gala de la seva espontaneïtat i naturalitat i sense pensar-ho dues vegades, en ple directe, s'ha animat a presumir d'una part del seu cos.

Doncs la dona del cuiner David Muñoz, des de fa molt temps, cuida el seu físic al mil·límetre. Pedroche no només té molta cura la seva alimentació, sinó que també practica tota mena de disciplines esportives per mantenir la seva anatomia a ratlla. Una bona i envejable forma física de la qual en més d'una ocasió ha presumit en el seu compte d'Instagram. Fotos que sempre que comparteix generen molta controvèrsia entre aquells que la critiquen i els que lloen el seu bonic i treballat cos.

Cristina Pedroche en 'Fent zàping' / LA SISENA

Cristina Pedroche / LA SEXTA

Durant l'any Cristina Pedroche practica molt esport, ja sigui al gimnàs o bé a casa. Tot i que quan s'apropa final d'any, en motiu de les campanades, les cures en relació amb el seu físic augmenten molt per estar perfecta el dia 31 de desembre per menjar-se el raïm des de la Puerta del Sol de Madrid. Una final d'any que molts esperen ansiosos per veure el vestit que Pedroche lluirà. I és que any rere any la col·laboradora de televisió està en boca de tothom pels impossibles i arriscats estilismes que elegeix per presentar les campanades. Ja és una tradició.

Un vestit que aquest 2021, per no perdre costum, segur torna a fer molt parlar. Així ho ha assegurat ella mateixa durant la tarda del dimecres 15 de desembre en el programa Zapeando. Programa, per cert, que també ha comptat amb la visita de l'estilista Josie, que cada any s'encarrega d'idear el vestit de Cristina. Foto dels dos:

cristina pedroche jossie fent zàping

Cristina Pedroche i Josie / LA SEXTA

El cas és que en un moment del programa Josie va donar diverses pistes sobre l'estilisme de Cristina Pedroche i ella es va posar molt nerviosa. Doncs vol que sigui un absolut secret i ningú s'imagini res. Motiu pel qual es va emportar les mans al cap. Encara que tots els allà presents es van fixar en una altra cosa. Ni més ni menys que amb els seus musculats braços.

Pedroche lluïa un afavoridor vestit vermell amb fins tirants en color daurat. Motiu pel qual el seu company i amic Miki Nadal no va dubtar en dir: "Quins braços, no?". Un comentari que va servir perquè Cristina fes bola en directe per presumir de la mida dels seus bíceps. "Quina barbaritat", va afirmar al·lucinat el seu amic Josie. Fotos:

cristina pedroche bracs 1

Cristina Pedroche / LA SEXTA

cristina pedroche bracs 2

Cristina Pedroche / LA SEXTA

"He d'estar molt forta per aguantar tot el que ve", va dir la col·laboradora de televisió en to de broma. "No crec que ningú critiqui el vestit", va deixar anar Dani Mateo, presentador del programa, fent broma amb la mida dels braços de Pedroche.

Quique Peinado, un altre col·laborador de l'espai, va afegir: "Cristina Pedroche, et dona una hòstia i et posa a caminar". Braços, per cert, dels que ha tornat a presumir en el seu compte d'Instagram durant el matí del dijous 16 de desembre.

Una paraula: espectacular.