D'aplicacions per lligar n'hi ha moltes. Més enllà de les més conegudes com Tinder, Grindr o Meetic, n'hi ha un fotimer: Lovoo, AdoptaUnTío, Solteros con nivel, Cites a cegues.cat, Badoo, OKCupid... Fins i tot n'hi ha per lligar visitant un museu, com Muzing. Cadascú sabrà què hi busca i què hi troba en aquestes apps. També hi ha famosos que les utilitzen. Una de les més esteses és OnlyFans, on diferents celebrities pengen fotos pujades de to que els fans poden veure a canvi de pagar una mòdica xifra. Aquí no s'estableix cap tipus de relació entre qui penja la foto i qui li dona al like. Però al programa Socialité han parlat d'una altra que sí propicia contactes directes entre VIPS.

socialite app2

María Patiño a 'Socialité' (Telecinco)

Una App exclusiva on només s'hi entra "Solo si eres guapo, rico o famoso te dan acceso a la aplicación de ligoteo". Aquests són els tres requisits que han de reunir els famosos d'Espanya que tinguin interès en formar part d'aquesta exclusiva xarxa social de contactes. El programa explica que "es muy complicado formar parte de la misma, pues solo un 8% de los que solicitan acceder, consiguen ser aceptados. Deben superar un comité de bienvenida y verificar su cuenta a través de Instagram". L'app té un localitzador que permet donar amb d'altres famosos que es trobin a prop i garanteix exclusivitat i intimitat.

socialite app famosos2

'Socialité' (Telecinco)

Socialité no es guarda els noms i esbomba quins actors, esportistes, cantants o presentadors s'hi han apuntat. Els actors Álex González, Brays Efe i Víctor Elías (Los Serrano), les actrius Blanca Suárez o María León, esportistes com el porter del Reial Madrid Thibaut Courtois o el pilot de motos Jorge Lorenzo, els cantants Ana Guerra i Cepeda, el presentador Dani Martínez, la reportera d'El programa de Ana RosaMarta Riesgo o la guanyadora de ‘GH VIP 6’ Míriam Saavedra. El programa de María Patiño remarca que cal complir un dels tres requisits, no necessàriament els tres. I parlant amb alguna usuària, han revelat algunes curiositats.

socialite app famosos

socialite app famosos3

'Socialité' (Telecinco)

Per exemple, que "Iñigo Onieva, el novio de Tamara Falcó, aún es usuario de esta aplicación", que "un conocido futbolista de primera división, casado y con hijos, es también asiduo a esta app" o que Jorge Lorenzo "peca de pesado e insistente”. 

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat