Una de les presències més contundents en els mitjans dels darrers anys és sens dubte, la de Daniela Blume. La presentadora i locutora de Mataró ha demostrat des de fa temps que no li imposen ni les càmeres ni els micròfons. Amb una gràcia i atreviment naturals, Blume va fer-se un lloc col·laborant amb programes com Crónicas marcianas, TNT, Condició femenina, Sálvame o Supervivientes.

daniela blume 3

Daniela Blume (@danielablume)

daniela blume radio

Daniela Blume (Los 40 principales)

daniela blume telecinco

Daniela Blume (Telecinco)

Participant de realities com Supervivientes: perdidos en Honduras o Gran Hermano VIP (quedant finalista), Blume també va ser un dels noms de moda després de copresentar el programa radiofònic Ponte a prueba a Europa FM on esvalotava el personal amb les seves atrevides reflexions i on parlava de tot, també de sexe, sense pèls a la llengua.

daniela blume blanc i negre

Daniela Blume (@danielablume)

Els seus seguidors d'Instagram saben que sempre fa el que li surt del monyo, afortunadament. Per això, sovint penja a les xarxes fotos que repten la tradicional i puritana censura, amb poca o gens roba i amb una mirada que traspassa la pantalla. Ara, Blume ha tornat a deixar els fans sense paraules amb les seves darreres publicacions. Primer, amb un vídeo a la dutxa amb l'enquadrament oportú per tal d'evitar que li censurin:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cuando tú amor toca el dolor de otro 🙏🏼

A post shared by Daniela Blume (@danielablume) on

I després, amb unes fotos que es poden veure en el seu Stories més recent. Blume, com molts altres famosos els últims dies, ha quedat seduïda per una de les aplicacions de moda entre les celebrities, OnlyFans, una xarxa social en la que a canvi d'una quota, pots accedir a contingut pujat de to. Dues fotos de la mateixa Blume "Recién salida de la ducha, en el balcón, desnuda a la vista de todos", on només porta "el albornoz de cuando era pequeña. Me gusta mucho llevarlo. Esta noche tengo una cita. Es un chico que acabo de conocer. Parece muy mono", tal i com es pot llegir tot i el munt d'emoticones que acompanyen el missatge. Dues imatges on es veu el gran tatoo que té a la zona del melic, i on evidentment, ha hagut de recórrer a unes emoticones i unes papallones per cobrir parts estratègiques de la imatge.

daniela blume

daniela blume2

Esperem que la cita de Blume li anés molt bé. I que torni aviat a la tele.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat