Simon Cowell és una de les persones més importants de la música britànica de les darreres dècades. Especialment, per la seva faceta com a productor, és molt conegut per haver estat la persona que hi havia al darrera d'alguna de les boy bandsgirl groups més famoses del Regne Unit dels darrers temps de la música pop. Ell és el responsable de grups que van fer fortuna com els irlandesos Westlife, o les bandes Little Mix i Fifth Harmony, a més d'haver estat l'impulsor de la carrera de Demi Lovato. D'un temps ençà, però, s'ha fet molt famós, televisivament parlant, per ser un dels jutges dels programes de talents Brittains got talent o American Idol, on, per entendre'ns, fa el paper que adopta Risto Mejide a Espanya amb Got talent, el de jutge més sever, a qui per poder-lo convèncer cal fer una actuació impecable i que sorprengui. També ha estat el creador de The X Factor UK.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Simon Cowell (@simoncowell)

Cowell té ara 63 anys, i, com fan moltes celebrities, ha visitat sovint el quiròfan per donar-se algun retoc amb el bisturí i fer-se alguna que altra operació de cirurgia estètica. No és cap secret que molts VIPS es posen una mica de bòtox per aquí, una mica de bòtox per allà, que s'estiren la pell de les parpelles, que es posen més llavis, que es retoquen les galtes o que es treuen arrugues a mida que van bufant espelmes. Estem acostumats a veure pòmuls irreals, boques de marcians o ulls que no semblen d'aquest planeta, però per molt que estiguem acostumats a segons quines destrosses, cada vegada que un famós es passa de frenada, ens continua impressionant. I és el que ara li ha passat al productor i col·laborador televisiu. No és ja que s'hagi fet un estirament facial que li impedeixi moure la cara, que també, és que directament sembla com si se li desfés la cara. 

12905278 688737734601364 159986666 n
Simon Cowell / @simoncowell

Ara, Cowell s'ha penedit públicament d'haver abusat de retocs dèrmics. Fins i tot, Cowell ha reconegut que "Hi va haver un temps en què crec que vaig anar massa lluny. L'altre dia vaig veure una foto meva d'abans i no em vaig reconèixer, semblava tret d'una pel·lícula de terror", assumia, dient que li espantava la seva pròpia imatge. I certament, va ser publicar el vídeo i els seus fans posar-se les mans al cap. Expressions de seguidors atònics, sense poder creure què estaven veient: "Què li ha passat a la cara?", "Gairebé no el reconec", "Sembla que la seva cara s'està fonent", o "A algú se li ha oblidat treure els filtres de Snapchat", són alguns dels missatges que s'han pogut llegir a les plataformes digitals. Simon Cowell abans que se li desfaci la cara:

285057047 169046085540286 8868690229318462945 n
Simon Cowell, amb Sofia Vergara i Heidi Klum al darrere / @simoncowell

Simon Cowell com si hagués posat la cara al microones:

cowell2
 

Afortunadament, sembla que després d'aquesta destrossa, Cowell trigarà molt de temps en tornar a visitar un quiròfan per retocar-se la cara...