Teatre, humor i entreteniment tenen un nom propi a Espanya, Silvia Abril (52). La catalana és una de les cares més conegudes del món de l'entreteniment i del teatre arreu de l'estat. És una persona tot terreny que ha mostrat obertament infinitat de facetes professionals, des de ser la concursant TOP en programes d'entreteniment, Tu cara me suena, fins a treballar com a actriu en pel·lícules espanyoles, l'última d'elles, Alimañas de Jordi Sánchez (59) i Pep Anton Gómez (57). Casada des de 2007 amb un dels grans pilars de la comunicació del país, Andreu Buenafuente (52), no para d'implicar-se en diferents projectes del tot variats. Silvia Abril va visitar el programa que presenta Marc Giró (49) a La2, Late Xou, per a anunciar els seus nous projectes i va aprofitar també per explicar alguna anècdota que encara no havia vist la llum. Marc Giró va fer una entrevista d'aproximadament mitja hora, temps suficient per a escoltar una barbaritat que feia Silvia Abril quan era una nena.

silvia
Silvia Abri i Marc Giró - Late Xou, La2

L'entrevista a Silvia Abril va començar recordant als espectadors que, l'última vegada que el presentador i l'actriu es van veure davant de càmeres, van acabar ensenyant al complet la seva roba interior. A partir d'aquí, les preguntes de Marc Giró van mantenir a l'alçada l'expectació que va aixecar entre el públic l'inici del programa. El moment més interessant de l'entrevista i revelador va ser quan Marc Giró va voler posar a prova a l'actriu després que parlessin sobre la publicació de la quarta edició del seu llibre, Pérdidas de risa. El presentador va mostrar dues emoticones perquè Silvia Abril endevinés quina anècdota representaven. La primera d'elles va ser del tot reveladora i Silvia Abril va explicar que patia un Trastorn Obsessiu Compulsiu (TOC) entre els 10 i els 14 anys. "Yo sentía placer cuando me arrancaba las cejas y veía caer los pelitos sobre el papel blanco", va comentar l'actriu. Aquest comportament està reconegut en l'àmbit de la medicina sota el nom de tricotil·lomania. Silvia Abril va afegir que hi ha fotografies d'ella a bodes de familiars seus on se la pot veure sense celles. També va comentar que la seva mare, en diferents ocasions, va arribar a posar-li guants a les mans per a no poder-se arrencar més cabells.

marg giró
Marc Giró - Late Xou, La2

Silvia Abril porta més de trenta anys dedicats al món del teatre i del cinema i Marc Giró no va perdre l'oportunitat per a preguntar-li respecte a la nominació d'Andreu Buenafuente a un premi Feroz. La de Mataró va expressar un punt de gelosia pel fet que ella mai ha estat nominada a cap premi i el seu marit, que té una trajectòria molt més curta, va ser nominat a millor actor per haver participat en una sèrie, El otro lado. L'actriu va afegir que va suposar un bany i una bufetada d'humilitat per a ella, tot i que el seu marit no va ser el guanyador del premi. Aprofitant que estaven parlant de la seva parella, Silvia Abril va sorprendre a tot el públic anunciat que estan preparant una obra de teatre conjunta on es farà homenatge a Mary Santpere i Joan Capri, dos grans actors ja morts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sílvia Abril (@silviabril)

 

Van tenir temps també per parlar sobre un tema que no es sol tractar a la televisió, la caca. "Cagar y saber cómo cagas es más importante de lo que nos imaginamos. En la caca está tu estado de ánimo, tu salud intestinal, está tu dieta, tu sistema nervioso. Toda la información está en la caca. Tu mira como caga Trump. Trump debe cagar fatal." L'entrevista va acabar amb un joc que portava per nom Tu caca me suena. Silvia Abril havia d'explicar quin era el problema que tenia la caca que es veia en una fotografia i fer una breu recomanació. L'actriu és una persona molt viva i expressiva, un perfil que va quedar de nou reflectit en l'entrevista de Marc Giró.

Entrevista Silvia Abril - Late Xou, La2

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!