Joana Buenafuente Abril, 7 anys i artista. Això fa pensar el seu debut televisiu al programa Late Motiv del canal de pagament #0. La filla dels presentadors té una evident vis còmica i ho ha lluït en un xou meravellós. El programa es fa des de casa del matrimoni Andreu Buenafuente - Sílvia Abril.

andreu buenafuente silvia abril GTRES

GTRES

Era qüestió de temps que la nena es colés a càmera. Ha estat controlat, amb una màscara per la voluntat expressada pels pares de no ensenyar-la fins que sigui major d'edat. Esperant el 2031, aquesta és la Joana trapezista. Foto i vídeo:

filla buenafuente i silvia abril instagram

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Con @silviabril, reconocida payasa, y la joven equilibrista Joana Buenafuente.

A post shared by Late Motiv en Movistar+ (@latemotivcero) on

Buenafuente diu al vídeo: "Las hermanas del Coronacircus: Silvia Abril reconocida payasa y mi hija que va para payasa" però fa d'equilibrista. La nena té fusta i Tortell Poltrona s'ho mira meravellat. La família alegra la vida dels confinats i demana ajuda per recaptar fons per lluitar contra la malaltia:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sílvia Abril (@silviabril) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sílvia Abril (@silviabril) on

Aquesta TV feta des de casa de cada presentador està fent sentir millor els espectadors confinats. I la TV serveix per a això: fer sentir millor la gent.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat