Moltes són les grans ments que aconsegueixen tenir idees avançades a la seva època. Durant la dècada dels 90, Sharon Stone, reconeguda actriu al món del cinema i considerada aleshores en una de les dones més boniques de la indústria, va explorar la possibilitat de protagonitzar una pel·lícula basada en la icònica nina Barbie. Amb la idea en ment, l'actriu buscava portar a la gran pantalla la popularitat i l'encant d'aquesta icona cultural. Tanmateix, malgrat el seu entusiasme i visió per al projecte, l'estudi amb què col·laborava en aquell moment no va prendre seriosament la proposta.

Sabem que aquesta mateixa idea en anys posteriors tindria molt èxit, ja que el 2023 Greta Gerwig va dirigir la seva pròpia pel·lícula basada en la nina de Mattel. De fet, la pel·lícula Live Action de Barbie va ser la més taquillera de l'any passat, a més que és actualment la pel·lícula més rendible que ha tingut Warner Bros. Encara que Sharon Stone no va poder materialitzar la seva visió durant la dècada dels 90, el seu interès primerenc podria haver contribuït a mantenir viva la conversa sobre l'adaptació cinematogràfica de Barbie fins a l'actualitat.

Margot Robbie com Barbie
Margot Robbie com Barbie

Una cosa que sempre va rodar per múltiples sets d'enregistrament va ser la idea de fer una pel·lícula de Barbie, una cosa que mai no es va prendre del tot seriosament, tal com el va succeir Sharon Stone fa molts anys. Encara així, l'actriu està satisfeta que després de molts anys s'hagi realitzat una pel·lícula de la famosa nina de Mattel.

Sharon Stone va recordar això durant una entrevista

L'actriu d'"Instint bàsic" va explicar el seu passat amb Barbie en el podcast "Fly on the wall" de Dana Carvey i David Spade, explicant que, malgrat que pensava que la seva idea tenia potencial, ningú dins del seu estudi no va pensar el mateix. Van arribar fins i tot a burlar-se d'ella, ja que segons ells, alguna cosa com una pel·lícula d'una nina|canell no podria tenir un èxit gran en comparació amb altres pel·lícules.

Això és irònic tenint en compte que la pel·lícula dirigida per Greta Gerwig va generar més de 1.4 bilions de dòlars en taquilla a tot el món. Alhora, dins del podcast, l'actriu va demostrar la seva alegria per l'èxit de la pel·lícula i va felicitar tots els involucrats en el projecte, sobretot a Margot Robbie, ja que va imaginar que ella mateixa va poder haver estat Barbie en algun moment.

Sharon Stone
Sharon Stone

Les nines de Barbie es venen com a xurros

Després del rotund èxit de la pel·lícula de Barbie protagonitzada per Margot Robbie, la demanda de les nines Barbie de Mattel ha experimentat un augment inigualable amb anys anteriors. Les lleixes de joguines s'estan quedant buides per culpa dels models de nines Barbie, que s'estan venent com a xurros a tot el món, i això és així només per l'èxit de la pel·lícula que va dirigir Greta Gerwig.