Per tots és coneguda la fama de faldiller de Joan Carles I. L'emèrit ha mantingut el matrimoni amb Sofia encara que des que va néixer Felip VI no han mantingut relacions íntimes, ni tan sols han dormit al mateix llit. Tots dos han fet sempre vides separades. Quan l'emèrita va descobrir la primera infidelitat, va agafar els nens i va fer les maletes i va marxar a l'Índia, on estava exiliada la reina Frederica. Aquesta li va dir a la seva filla que tornés a Madrid. Un divorci a la Corona estaria molt mal vist, no li quedava més remei que aguantar-se. Va tornar, però es va sentir traïda i humiliada. Des d'aleshores s'ha venjat de totes les dones amb qui ha estat Joan Carles.

Segons va revelar Jorge Javier Vázquez, Joan Carles I va tenir un romanç amb la fotoperiodista Queca Campillo en la dècada dels vuitanta. I hi va haver un episodi escandalós davant de Sofia. "Atesos els rumors que circulaven, era obvi que a l'esposa del rei Joan Carles Queca Campillo no queia gens en gràcia", relata el presentador de televisió.

Queca Campillo
Queca Campillo

Queca Campillo estava enamorada de Joan Carles I

El català ha revelat detalls del documental Salvar el Rei, que tant està fent parlar. Encara que era amic de Queca, desconeixia per complet aquesta relació. Campillo els ho va explicar a altres companys de professió. No obstant això, Jorge Javier Vázquez revela un episodi insòlit que va passar davant dels ulls de Sofia. La fotoperiodista va acudir a un acte presidit pels llavors reis d'Espanya i va protagonitzar una seqüència al més pur estil Instint bàsic de Sharon Stone. "Aquell dia es va posar una faldilla curta, es va asseure i li va regalar al rei unes vistes que mai no oblidaria", apunta el presentador. La mare de Felip VI se'n va adonar, i des d'aleshores va odiar Queca. La va vetar en qualsevol acte institucional.

Juan Carlos amb un anell EP
Joan Carles amb un anell / EP

Tanmateix, el romanç que va estar a punt de dinamitar el matrimoni de Joan Carles I i Sofia va ser amb Corinna Larsen, tal com detalla Vázquez en el seu blog de la revista Lecturas. "Corinna desplaça Queca, que no era ximple i tenia clar que l'emèrit, a més, estava amb altres. Però com que no era ximple, sabia que allò de Corinna era, per al Rei, molt especial, per això ella quedava relegada a un tercer, quart o ves a saber quin lloc. Ella, que com s'explica al documental havia fet tants favors al seu amant. Ella, que havia sabut ser discreta, no com aquesta Corinna que manipulava el monarca en qüestions de negocis no sempre molt clars", sosté el presentador.