Tot el món Shakira està revolucionat amb la primera foto que Gerard Piqué ha publicat amb la seva parella des de fa més d'un any, Clara Chía. Una bomba inesperada, de matinada, que es va rebre alhora a tots els 22 milions de mòbils que segueixen Piqué per Instagram, un dels quals és el telèfon de Shakira. Perquè els pares de Milan i Sasha no s'han fet unfollow. Gerard Piqué i Shakira Mebarak se segueixen encara a Instagram. Shakira la va rebre com tothom, a les 12 de la nit hora de Barcelona i ha esta rumiant tota la nit quina seria la seva resposta. I ja la té: tu tens a Clara jo tinc als nens. La custòdia serà seva del tot quan marxin als EUA, més d'hora que tard, i la diva Shakira, la multimilionària colombiana, la més escoltada del món... els fa l'esmorzar. Foto de les tortites en forma de mickey mouse recremat:

Shakira esmorzars Milan Sasha Instagram
Shakira esmorzars Milan Sasha Instagram
Shakira desayuno Milan Sasha Instagram
Shakira tortites, Milan Sasha Instagram
Shakira Milan Sasha GTRES
Shakira Milan Sasha GTRES

Escriu Shakira de bon matí: "Les tortites de la mamà, s'assembla a Miky o a un os panda?", i fa foto del grumoll recremat que vol fer empassar a Milan, de 10 anys, i Sasha, de 7. El segon intent és més reeixit: "D'acord, aquella era incomestible però per sort els meus fills tenen paciència amb mi pel matí". Una escena familiar, maca, tendre, propera i infantil. Miki Mouse, pumcackes i els nens. Gerard tu em vas prendre el xef que li fa l'esmorzar a Clara. Però els nens estan amb mi. La guerra per l'opinió pública està servida, Dos adults lluint les seves armes: una nòvia de 24 o dues criatures que sumats tenen 17 anys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Piqué 22 milions de followers, Shakira el cuàdruple: 82 milions. Així que més gent veu aquesta faceta de mami cuinera soferta. Casa seva és una mansió que es veu des de la sortida de Barcelona per la zona alta de la Diagonal. Al cim del turó d'Esplugues hi ha una gran construcció de paret blanca protegida amb xipresos dels paparazzi.

shakira pique carrer tw

Shakira, Piqué i els nens davant de casa, Fotos d'agència

La mansió és inabastable i una de les parts més buscades i poc mostrades és la cuina. Shakira no és una WAG ni dona de. Té més fama i diners que Piqué. I també cuina l'esmorzar als fogons i ha estat un desastre. Se li cremen el que Shakira i Milan anomenen pancakes en un perfecte anglès. Les tortitas o coques de l'esmorzar. Vídeo de fa un temps a Instagram:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

shakira milan cuina ig

pancaker shakira IG

shakira tortitas ig

Shakira a la cuina, Instagram

És una gran cuina blanca, com la resta de la mansió, amb una taula enorme al mig entre els fogons a una banda i els forns a l'altra. Té vitroceràmica o placa d'inducció amb moltes paelles disposades a ser cremades amb tortitas. Shakira fa infructuosos intents de que les coques li quedin prou fetes però li surten cremades. 

-Shakira: Okey, today I'm making pancakes (D'acord avui faré tortitas)

-Milan: Intentarà fer pancakes

-Shakira en veure que els crema tots: Oh, están malos

-Sasha: Mami, ya los compraremos

LES TORTITES NORMALS

TORTITAS gtreS

Un plat de tortitas, GTRES

LES TORTITAS DE SHAKIRA:

shakira quema cocina IG

Shakira a la seva cuina, Instagram

Observin la diferència entre la foto superior, deliciosa, i el grumoll cancerígen recremat i incomestible de la imatge inferior. A les crisis, kalories.