Gerard Piqué i Clara Chía ja han oficialitzat el seu amor com es fa en ple 2023: a Instagram amb una foto junts. Sense cap missatge, les paraules sobren. És LA foto.  Ha estat a traïció, gairebé de matinada, quan faltaven pocs minuts per la mitjanit de dimecres a dijous 26 de gener. El Barça acabava de jugar el seu partit i se suposa que Piqué l'hauria vist per TV. A pocs dies de l'aniversari de Shakira que coincideix amb el de Piqué i que és el 2 de febrer, la parella ha fet el pas més esperat. Estaven sopant en una terrassa, qui sap si a l'àtic del carrer  Muntaner. A taula el mòbil de Piqué, s'acosta a la seva enamorada i ella estira el braç amb el seu mòbil i fa clic. La foto és preciosa, per espontània i natural, i perquè hi surten molt guapos. Un primeríssim pla de tots dos, mai havíem vist tan de prop i amb tanta nitidesa la bellesa de Clara i els ullets de Piqué, enamorat. Serà una de les fotos de l'any:

La foto ho té tot: bellesa, naturalitat, espontaneïtat, amor, tendresa, sorpresa. Entre els primers a comentar-la l'amic comú, el qui els va presentar, Riqui Puig, l'exjugador culer escriu: "Un fora de carta de manual", ningú s'esperava aquest plat al menú. I dues emoticones de careta enamorada:

Riqui Puig
Riqui Puig
327525802 908848193890687 94763182312561907 n
Clara i Gerard, la foto de l'any, Instagram

La parella mai no s'ha amagat, han anat de concert a Puigcerdà, de boda a l'Empordà, junts al Camp Nou en el comiat de Piqué, junts a la King's League on treballen, junts passejant per Barcelona prop de Kosmos, amb els pares d'ell a la Cerdanya... Però mai, mai, mai un primer pla a Instagram, un autoretrat sense embuts, una oficialització en tota regla. Ni infidelitats ni Shakiras. Ells dos sols. I no al compte tancat de Clara Chía sinó al compte de 22 milions de followers de Piqué. I entre aquests 22 milions hi ha una tal Shakira. No s'han deixat de seguir a Instagram. Potser ara la diva colombiana fa unfollow. Aquesta no se l'esperava.

Shakira gritando Montjuïc besisbol GTRES
Shakira es desfoga al beisbol GTRES

Malgrat tota la polèmica, Shakira encara segueix Gerard Piqué a Instagram i a l'inrevès. Sembla que tant la cantant com l'exfutbolista encara tenen molt d'interès a la vida de l'altre i aquesta conducta s'anomena “orbiting”. Tot i les cançons, declaracions i indirectes de tots dos bàndols, la realitat és que l'exparella encara mantenen les seves fotografies junts i poden mirar les de l'altre. L'orbiting és una conducta que es dona quan una relació entre dues persones finalitza. Deixa d'haver-hi interacció explícita, es deixen de veure i de parlar, però hi continua havent interaccions per les xarxes socials, tal com el cas de Shakira i Piqué. Orbiten un en la vida de l'altre. Per molts anys Shakira, ja tens la foto que no volies veure i te la trobaràs fins a la sopa. El primers, com sempre, EN Blau. Piqué sempre guanya.