Es compleix un any des que Shakira i Piqué van decidir posar punt i final a la seva relació de dotze anys després de donar-se una segona oportunitat sense sort. La colombiana va rebre un dur cop en veure la seva família completament trencada, però més quan va descobrir la infidelitat de la persona que estimava. Humiliada i traïda. La cantant es va refugiar en els seus fills, la seva família i en les seves cançons. Tancada en el seu estudi va recuperar la seva carrera discogràfica que havia apartat per ser mare. L'artista ha llançat en tan sols sis mesos quatre èxits. Col·laboracions amb els artistes més importants del moment. La més viral, que ha assolit el número u en llistes, és la de Bizarrap. En ella ataca directament a Piqué, Clara Chía i Montserrat Bernabéu.

Tanmateix, no és or tot el que resplendeix. Shakira no s'ha recuperat de la seva ruptura amb Piqué. Al seu interior encara té set de revenja i desitja anar-se'n a Miami per allunyar-se del pare dels seus fills. No vol creuar-se'l, ni tan sols veure-li la cara. No vol res que el recordi a ell. A més, d'aquesta forma s'allunyarà de totes les notícies sobre el futbolista.

El cap de setmana passat va estar a Nova York amb motiu de l'entrevista de Jimmy Fallon. Se la va veure feliç i eufòrica, però no és cert. Unes hores després va estar amb Milan i Sasha en una botiga de xocolata de Nova York on les càmeres indiscretes la van agafar plorant. La colombiana es va traslladar amb els seus fills fins al centre de la ciutat, a Times Square, amb tal de conèixer la botiga de M&M. Va aprofitar el moment en què els seus fills estaven entretinguts per desfogar-se amb una de les seves assistents.

Shakira s'esfondra i demostra que no ha superat la ruptura

Com es pot veure en les fotografies que han publicat diversos mitjans de comunicació, les llàgrimes no són precisament d'emoció, sinó de tristesa. Shakira no passa per un bon moment i no només per la seva separació, també per la delicada salut del seu pare, William Mebarak.

No s'han revelat els motius de les seves llàgrimes. No obstant això, és probable que l'entrevista li hagi deixat els nervis a flor de pell i hagi repetit tot aquell episodi.

Des que es va separar de Piqué i es va quedar completament sola, Shakira ha acudit a especialistes. Visita al psicòleg amb regularitat.