Shakira ha guanyat però ha perdut. La colombiana ha aconseguit pressionar Gerard Piqué per fer-lo complir el pacte familiar que mantenien des de fa 10 anys, quan ella s'instal·la a viure a Barcelona. Compren a mitges una mansió al cim d'esplugues i tenen dos fills sense passar per l'altar. El pacte era que ella se sacrificava vivint a Barcelona durant tot el temps que Piqué fos jugador del Barça, i quan el blaugrana es retirés, tots quatre marxaven a viure a la mansió que ella té a Miami. Piqué ha complert el pacte tot i el petit detall que ja no són família. Per tant ella marxa amb els nens com estava previst però ell no. Shakira guanya però perd, amb una família trencada, sense l'home de la seva vida, que a sobre ja ha refet la seva vida sentimental amb Clara Chía.

Shakira semblante serio GTRES
Shakira seriosa, GTRES

Shakira no està per nòvios, se centra en els pares, els fills i les poques amigues que ha fet a Barcelona, mares d'altres nens i veïns com els Kluivert. Amb ells a un parc d'Esplugues ha explotat a plorar. Succeïa divendres passat i un veí d'Esplugues ho fotografia amb el mòbil i truca a Sálvame per vendre les imatges i per explicar què va passar:

Shakira llorando Sálvame Telecinco
Shakira plorant, Sálvame Telecinco

El veí traïdor ho explica amb pèls i senyals a Telecinco: "Coincidí con Shakira el pasado viernes en Esplugues, cerca de donde vive ella. Estaba con dos amigas, iba en chándal y estaba mal. Ponía mala cara. Se pasó una hora hablando en inglés. Nada más colgar se ha puesto a llorar. Mi madre es súper fan pero no nos hemos atrevido a ir a pedir una foto". Quin és el context de les llàgrimes? Divendres era l'endemà que Gerard Piqué presentava a Clara Chía en societat. En l'acte de presentació del seu últim negoci amb Ibai Llanos va anar amb els seus pares i la seva nòvia. Clara Chía ja és oficialment parella de Piqué i a Shakira li han ofès aquelles fotos amb els seus ex sogres acompanyant la noia de 23 anys i tota la societat barcelonina assumint que Clara Chía és el nou amor de Piqué. 

Shakira a Esplugues Telecinco
Shakira a Esplugues Telecinco
Shakira plorant T5
Shakira plorant Telecinco

Jorge Javier Vázquez dona en el clau: "Una de las peores cosas que te puede pasar en la vida es el desamor, y si es público más. Una ruptura sentimental cuando uno de los dos no quiere, eso es terrible. Si te dejan estando enamorado y ver al otro con la pareja es muy duro, muy difícil. Te tienes que ir yendo por el daño que te produce". Una altra de les claus que expliquen com ha pogut Piqué signar l'acord de separació: tenir pietat de Shakira que no porta gens bé que el seu ex vagi de la mà d'una altra, que a sobre té 23 anys i a qui ella considera una puça comparada amb la diva Shakira.

Jorge Javier Vázquez assenyala Shakira plorant Telecinco
Jorge Javier Vázquez assenyala Shakira plorant Telecinco

Era evident que la colombiana no es quedaria a Barcelona veient l'espectacle. Compta els dies per poder tocar el dos. Un mes i mig li queda a Catalunya. I envoltada de mòbils que graven qualsevol moviment que fa. No pot ni plorar tranquil·la a un parc.