El llançament recent de l'àlbum "Las mujeres ya no lloran" de Shakira no només marca un punt culminant en la seva carrera, sinó que també desplega un retrat íntim de les seves experiències personals. La multifacètica artista colombiana ha transformat les seves vivències i emocions en aquest projecte, destacant especialment la seva relació amb Gerard Piqué i les complexitats familiars que l'acompanyen.

L'anunciada separació en juny de 2022 entre Shakira i Piqué va marcar el final d'una unió que havia perdurat per més d'una dècada. Per a Shakira, aquest esdeveniment va representar un impacte emocional profund, ja que sempre havia concebut un futur juntament amb l'exfutbolista i pare dels seus fills. Tanmateix, lluny de deixar-se desconcertar per la desesperació, Shakira ha canalitzat el seu dolor cap a una expressió creativa, convertint la seva vivència en el tema central d'algunes de les cançons d'aquest nou àlbum.

En les seves declaracions més recents, Shakira s'ha referit a Piqué com "Voldemort", evidenciant així la intensitat dels seus sentiments negatius cap a ell. Aquest sobrenom, inspirat en el famós antagonista de la saga Harry Potter, revela el profund ressentiment que Shakira allotja cap a la seva exparella. Però el que ha captat encara més l'atenció és l'actitud de Shakira cap a Clara Chía, la jove que ara ocupa el lloc que una vegada va ser seu en la vida de Piqué.

Shakira alimenta la gelosia amb comparacions

Des de l'inici, Shakira ha manifestat obertament la seva desaprovació i gelosia cap a la jove catalana, a qui percep com a responsable de la ruptura de la seva relació amb Gerard Piqué i com una amenaça per a la seva posició com mare dels seus fills en comú. La cantant colombiana, coneguda per èxits com "Hips Don't Lie", fins i tot compara constantment la seva aparença amb la de Chía, buscant validació dels seus fills sobre qui és més atractiva, alimentant així les seves inseguretats després de sentir-se "reemplaçada" per algú més jove. Aquesta situació ha portat la cantant a experimentar intensa gelosia davant de la presència de Chía en la vida de Piqué, sense poder superar la situació i deixant en evidència el seu conflicte emocional.

La batalla legal: Shakira contra Chía

Per això, Shakira ha deixat clar la seva ferma determinació d'evitar que Chía influeixi en la vida dels seus fills, fent ús decidit de les clàusules de l'acord de custòdia per mantenir els petits allunyats d'ella durant el temps que passen amb el seu pare. No contenta amb això, l'artista de Barranquilla tampoc no ha reprimit els seus sentiments cap a Chía en presència de Milan i Sasha, compartint sense reserves la seva opinió negativa sobre ella.

Aquest enfocament suggereix que la relació entre les dues dones no està destinada a millorar en el futur proper, la qual cosa podria impactar no només en la percepció dels nens sobre Clara, sinó també en el seu vincle amb el seu pare. En última instància, l'obsessió de Shakira per Clara Chía revela els seus temors i inseguretats personals. La seva dificultat per acceptar la realitat de la seva separació i el seu afany per controlar la situació han desencadenat una espiral de gelosia i ressentiment que podria absorbir-la per complet.