Shakira ha gaudit d'un cap de setmana a Nova York en família. La colombiana va agafar un avió va arreglar dijous passat juntament amb Milan i Sasha, i el seu germà Tonino. Divendres va cantar per primera vegada en directe la seva reeixida cançó 'Sessión 53' juntament amb Bizarrap en el xou de Jimmy Fallon. Va aprofitar aquests dies per gaudir de plans amb els seus fills. Se la va poder veure a la botiga de M&M i en un partit d'hoquei on va donar suport als New York Islanders. L'artista va donar compte d'això en fotografiar-se amb el presentador de 'The Voice', Carson Daly, concurs on va exercir com a jurat en una edició. Aquesta imatge va desencadenar tota mena de comentaris sobre un possible romanç entre ells atesa la química existent. Es diu que el seu viatge als Estats Units tenia un rerefons darrere.

El presentador de televisió i la colombiana van donar compte del seu retrobament a les seves respectives xarxes socials, però els Islanders també van mostrar orgullós en el seu perfil d'Instagram que una artista de la talla de Shakira els havia visitat per animar-los. La fotografia no va tardar a fer-se viral, i és que ara molta gent està pendent de tots els moviments de la cantant. Entre ells asseguren diversos mitjans de comunicació internacional que hi podria haver una mica més que una amistat.

Piqué respon a l'actuació de Shakira amb els seus fills davant

El viatge de Shakira ha estat atapeït d'expectació. La de Barranquilla va parlar amb el cor i va aprofitar per atacar a Piqué però d'una forma més subtil. "El difícil d'aquesta cançó és que s'ha convertit en una espècie d'himne per a moltes dones allà fora. He tingut un any realment difícil després de la meva separació i escriure aquesta cançó ha estat molt important per a mi. Ha estat una manera saludable per a mi de canalitzar les meves emocions. Vaig haver de suportar tanta merda".

Shakira jimmy fallon
Shakira jimmy fallon

En el xou de Jimmy Fallon, mentre Shakira cantava a plens pulmons, es va poder veure Milan i Sasha escoltant tot el que ella explicava i veient-la cantar mentre parlava del seu pare i la nova xicota d'aquest. L'exfutbolista responia a aquesta actitud en un programa de ràdio de Rac1, però ho va fer evitant pronunciar a la mare dels seus fills. "No vull parlar. Tenim una responsabilitat, els que som pares hem de protegir els nostres fills. Cada un pren les seves decisions. No tinc ganes de parlar-ne més. Només vull que els meus fills estiguin bé".