Des de fa unes hores ja és oficial: Shakira ha marxat de Barcelona per no tornar mai més. Deixa enrere 12 anys de la seva vida, però se'n va amb l'únic vincle afectiu que li quedava a la capital de Catalunya: els fills Milan i Sasha. La seva sortida no ha estat per sorpresa, però el fet és noticiable de totes maneres. Alguns detalls, també: el desnonament de la mansió d'Esplugues de Llobregat per part del pare de Gerard Piqué, administrador de la societat propietària de l'immoble, o el fet de no haver avisat amb temps el pare de les criatures, qui s'enfila per les parets perquè hagi tret els nens de l'escola en un moment del curs com aquest.

Shakira ha marxat enviant un petó a l'aire totalment impostat. Detesta Barcelona perquè Barcelona és Gerard Piqué, és Clara Chía, és Montserrat Bernabeu i Joan Piqué. Ja pot pujar fotos de les vistes que ha gaudit durant anys a la ciutat, ja pot enviar missatges suposadament emotius (íntegrament en castellà i adreçant-se al "público español"), que no cola. Entenem la ràbia, entenem el dolor, però tot té un límit. I l'artista ha traspassat més d'un durant tot el procés posterior a la ruptura. Per tant, sabem que el petó és un acte de cara a la galeria. Quan ha baixat de l'avió ja ni recordava ni volia recordar d'on venia, segur.

Shakira diu adeu ep
Shakira, adéu / Europa Press

Shakira no és a Miami, però la mansió està llesta per rebre els seus habitants

La qüestió és, on ha anat Shakira amb els nens? No ha estat a Miami, on el dia 11 haurà de ser sí o sí perquè Milan i Sasha han d'assistir al complicat primer dia d'escola. Abans ha marxat de vacances familiars, mentre li preparen la megamansió que té a la ciutat de Florida. Álex Gutiérrez, periodista instal·lat als EUA i col·laborador habitual de Telecinco, informava fa uns dies que hi havia moviment d'operaris als seu interior. Una de les tasques ha estat netejar una piscina mig abandonada, bruta, deixada. Ara està neta, polida i transparent. Preparada perquè les criatures de 10 i 8 anys facin el primer banyet de la resta de les seves vides.

Mansión Shakira Miami GTRES
La mansió de Shakira a Miami / GTRES

Rastregen el jet de Shakira i revelen on ha anat de vacances amb Milan i Sasha. És fort

Gutiérrez, molt ben connectat amb el famoseig de Miami i sobretot amb els paparazzis locals, ha revelat on es troba la cantant actualment. I la veritat, s'ha quedat ben a prop. Ha explicat al programa 'Ya es mediodía' que s'han rastrejat els vols privats que han sortit de Barcelona i només n'han trobat dos. Un anava a París, però l'altra destinació és de bojos: Madrid. Vacances a Madrid després de rebutjar Barcelona? Sembla a provocació final. Si la seva infiomació és certa ens deixaria una vegada més de pedra. Per això precisament podria ser del tot cert.

Shakira Milan y Sasha GTRES
Shakira, Milan i Sasha / GTRES

Tant d'enrenou per marxar a 650 quilòmetres en jet privat? Insostenible. Mai millor dit.