Quan una estrella mundial fa 1,57 metres d'alçada se les empesca totes per amagar que és un tapet de bassa. Si ets Shakira tant li fa quan medeixes: canta, balla i és guapa. Però Gerard Piqué fa 1,94 m i a les fotos conjuntes semblen el punt i la i. Shakira no es pot operar ser baixeta i té un altre truc de bellesa. S'ha fet una foto a classe de ball i ha regalat el seu truc. Com un consell savi que passa de diva a diva del pop. Beyoncé li va explicar com no semblar nana al costat de la deesa negra o del central apol·lini i enorme del Barça:

phle2vnq4g2qbwe

Shakira: "Para parecer más alta hay que ponerse siempre en la primera fila de una foto. Esta lección sobre perspectiva básica la aprendí de Beyoncé rodando “Beautiful Liar”. Dit i fet, al videclip la colombiana sempre al davant, fent honor al títol de la cançó "Mentidera i preciosa". I amb Piqué cal dissimular que son la bassa i el tap. A una TV americana va reconèixer: "Cuando se pone de pie parece que tengo a uno de los personajes de Avatar en mi habitación. A mí me encanta, me siento afortunada de tener semejante hombre a mi lado".

shakira i pique

pique shakira fills   instagram

shakira i pique

EFE / Instagram

En l'álbum de fotos de la parella sempre hi apareix Shakira al davant i Piqué al darrera. El truc per semblar més alta i per tapar el piquetón.