La família Piqué-Mebarak són els més famosos de Catalunya. Amb la marxa de Leo Messi i Antonela, cap altra parella de VIPS no pot fer ombra a la cantant de Colòmbia i el jugador de La Bonanova. Són famosos mundialment, amb talent, rics i guapos. Els seus dos fills estan cridats a omplir pàgines de premsa quan siguin adults.

Ara encara són menors però els seus famosos pares no tenen problemes a mostrar-los. Així els fans han vist créixer Milan i Sasha que ja tenen 8 i 6 anys. Així eren i així són ara. Han crescut:

pique milan sasha GTRES

milan sasha 2021 ig

Milan i Sasha, GTRES/Instagram

Els nens ja són uns noiets i tan aviat fan esport com ballen a les xarxes socials. Gerard Piqué ha aconseguit que siguin seguidors del Barça, que facin molt d'esport, especialment tennis i surf, i qui sap si algun dia futbol. De moment, Piqué, propietari del FC Andorra, ha fitxat el seu nebot, fill del germà de Shakira i cosí de Milan i Sasha.

Al segon equip del club dels Pirineus hi juga Tarik Mebarak, nascut l'1 de gener de fa 21 anys. És lateral dret del FC Andorra B i Shakira ha lluït una foto dels dos cosins catalano-colombians al seu instagram de 70 milions de followers. Guapos i somrients:

tarik mebarak instagram

Tarik i Sasha, cosins, Instagram Shakira

Escriu Shakira: "Happy birthday to my dear nephew Tarik!! Have a great one". Per molts anys al meu estimat nebot Tarik. Que tinguis un gran dia. I foto dels dos cosins Mebarak de 21 i 6 anys: el fill de Tonino, germà i assistent personal de la cantant, i el fill de Piqué. El gran és futbolista i el petit qui sap si futur futbolista. De l'Andorra o del Barça.

Tarik adora els seus dos cosins i fa uns anys ja escrivia en perfecte català a Instagram amb el seu cosí Milan en braços: "T'estimo moltissim Milan! hàstag #catalan". Tarik és tan fotogènic com la resta de la família. El segon cognom de Shakira és Ripoll i té avantpassats catalans.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mebarak (@tarikm99)

sasha pique GTRES

Sasha Piqué Mebarak al Camp nou, GTRES

La carrera de Tarik amb 21 anys ha estat llarga però constant. Segons informa Vanitatis "Tarik Mebarak había jugado en las categorías inferiores del Atlético Junior de Barranquilla y en Santa Fe. Además, ha jugado en Estados Unidos, como la escuela de fútbol Miami Soccer Club. Tarik siempre ha querido ser futbolista y la llegada de Piqué a la familia fue como un regalo para él".

Tarik voldria triomfar com el seu tiet Gerard, de defensa del Barça. De moment li ensenya quatre trucs al seu cosí. En un futur, hi pot haver un altre dorsal Piqué al primer equip: Sasha.

----

pique i sasha a instagram

Sasha i Gerard Piqué aquest estiu a Andorra, Instagram

 El 3 del Barça va gaudir de part de les vacances a Andorra. Piqué i Shakira tenen casa a la Cerdanya i s'escapen al país veí on Piqué hi té negocis i un club de futbol.

Piqué és amant de les emocions fortes, per això porta 20 anys al Barça. I la família va comprar entrades per Naturland, un parc d'atraccions natural al Pirineu. De dos en dos: Shakira amb Milan i Piqué amb Sasha, per enfilar-se en l'atracció estrella del parc, el tobotronc, Dos i dos amb els fills que més se'ls assemblen físicament, el gran Milan és un mini-Shakira i el petit Sasha un mini-Gerard.