Fa poc, Piqué i Shakira han celebrat una data molt especial: el seu aniversari. Tots dos fan anys el 2 de febrer i tots dos continuen tan enamorats com el primer dia que es van conèixer, ja fa dotze anys.

Ara, uns dies després de bufar les espelmes, la parelleta ha celebrat un altre dia marcat en vermell al calendari: Sant Valentí. Tot i que el dia dels enamorats a Catalunya és el 23 d'abril, l'anglosaxona data on Cupido fa volar les seves fletxes també s'ha viscut a cals Piqué-Mebarak com cal.

shakira pique beso IG

Gerard Piqué i Shakira / Instagram

La cantant colombiana i el jugador del Barça han passat el dia junts, després que el central s'anés a dormir la nit de diumenge amb sensacions agredolces després que el seu Barça aconseguís empatar a l'últim segon a camp de l'etern rival ciutadà, l'Espanyol, però amb mal sabor de boca perquè es van escapar dos punts i perquè va ser expulsat en una picabaralla amb Melamed.

Però Sant Valentí ho cura tot, i més, si al costat tens la dona que estimes amb bogeria. Una Shakira que ha publicat una imatge preciosa de tots dos, galta amb galta, ulls il·luminats de l'emoció, guapíssims i fets l'un per l'altre:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Encara millor que aquesta foto és el vídeo que ha publicat Shakira del que va passar durant la nit de dilluns, quan eren a casa mirant la seva sèrie favorita per televisió amb els seus fills.

"Cuando estás con tus hijos viendo tu programa favorito, te mencionan y te da algo!", diu ella. Certament, es veu el televisor de casa, una sitcom que no sabem identificar, tot i que sembla Los guerreros Wasabi, i un dels personatges, vestit de karateka, quan rep un cop sense voler d'una noia, diu irat: "Oh! Molt bé, vols ballar? Perfecte! Som-hi... Shakira...!", diu amb sarcasme. Shakira al·lucina i crida: "Me mencionaron, oh my God, me mencionaron", mentre de fons se sent també la reacció de Piqué, que se'n fot i deixa anar una rialla còmplice i orgullosa:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

El comentari i la seva reacció de total sorpresa, de modèstia, fins i tot, tot i ser una de les cantants més icòniques i famoses del planeta, ha acabat d'enamorar els seus fans: "Yo siento mucho orgullo cuando te mencionan en algún programa o película que estoy mirando! Me emociono igual o más que vos!", "Qué humildad más preciosa", "Eres la mejor, Shakira", "Qué linda, eres una reina".

Una reacció espontània i meravellosa.